Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 1502 від 10.11.2023р. 
Документ №1502 від 10.11.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.11.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.11.2023р.  № 1502
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017р. №268 зі змінами, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 04.10.2023 року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, 04.02.2008 року народження (свідоцтво про народження Серія І-НО №-, видане 05.05.2018 року -відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Маріупольського міського управління юстиції у Донецькій області), який проживає за адресою: вул.-, -, кв.-, м.Івано-Франківськ, на підставі довідки від 07.06.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 26.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  2. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ВЛ №-, видане 21.01.2023 року - відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби - міського управління юстиції), яка проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, м.Івано-Франківськ, на підставі довідки від 11.02.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 30.08.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  3. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ВЛ №-, видане 04.02.2016 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану по м. - - міського управління юстиції), який проживає за адресою: вул.-, -, кв.-, м.Івано-Франківськ, на підставі довідки від 11.02.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 30.08.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  4. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане - року відділом реєстрації актів цивільного стану - районного управління юстиції у місті -), яка проживає за адресою: пров. -, -, кв.-, с. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 26.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  5. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби - районного управління юстиції у місті -), яка проживає за адресою: пров. -, -, кв.-, с. - на підставі довідки від 07.10.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 26.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  6. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ВЛ №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби - районного управління юстиції -області), який проживає за адресою: вул. -, -, кв.-, на підставі довідки від 04.03.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 13.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  7. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане - року - сільською радою - району -області), який проживає за адресою: вул.-, -, кв.-, на підставі довідки від 01.11.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  8. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, -року народження (свідоцтво про народження Серія І-НМ №-, видане - року - міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції), яка проживає за адресою: вул.-, -, кв.-, на підставі довідки №- від 29.08.2023 року, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради про те, що -, - року народження, встановлено статус сім’ї загиблого відповідно до п.5 ч.1ст.10-1 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 20.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  9. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-НМ №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Івано-Франківського міського управління юстиції), яка проживає за адресою: вул.-,- кв.-, на підставі довідки №- від -року, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради про те, що -, - року народження, встановлено статус сім’ї загиблого відповідно до п.5 ч.1ст.10-1 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 20.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  10. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, -року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане 01.11.2018 року - районним у місті - відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у -області), який проживає за адресою: -, -, кв.-, на підставі довідки від 03.10.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  11. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-НМ №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківськ Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції), який проживає за адресою: -, -, кв.-, на підставі довідки від 07.03.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  12. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ВЛ №-, видане - року - районним у місті - відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у - області), який проживає за адресою: вул.-, -, кв.-, на підставі довідки від 16.05.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 22.08.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  13. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане 10.07.2021 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті - Південного міжрегіонального управління - юстиції (м.-), який проживає за адресою: с.-, вул.-, буд.-, на підставі довідки від 17.12.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 26.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  14. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження, номер формуляру суворого обліку:-, видане 16.01.2023 року районною адміністрацією району -), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, на підставі довідки від 11.04.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 07.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  15. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-БК №-, видане - року - районним у місті - відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у місті -), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 08.06.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 19.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  16. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-НМ №-, видане 16.07.2021 року - відділом державної реєстрації актів цивільного стану у -районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції), який проживає за адресою: с.-, вул.-, буд.-, корп.-, кв.-, на підставі довідки №- від 01.06.2023 року, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради про те, що -, - року народження, встановлено статус сім’ї загиблого відповідно до п.5 ч.1ст.10-1 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 27.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  17. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане 20.11.2012 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану - районного управління юстиції у - області), яка проживає за адресою: вул.-а, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 24.07.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 30.08.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  18. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане - року відділом реєстрації актів цивільного стану - районного управління юстиції - області), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 24.07.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 30.08.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  19. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ЖС №-, видане 02.02.2012 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану - районного управління юстиції - області), яка проживає за адресою: вул.-а, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 18.07.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 14.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  20. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ЖС №-, видане 23.08.2005 року відділом реєстрації актів цивільного стану -районного управління юстиції - області), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 18.07.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 14.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  21. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане - року відділом реєстрації актів цивільного стану -районного управління юстиції у місті -), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 01.02.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  22. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ВЛ №-, видане - року -відділом реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби - міського управління юстиції), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв-, на підставі довідки від 08.04.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 28.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  23. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ЕД №-, видане 02.01.2020 року -районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану - міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.-), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 03.10.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 05.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  24. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане 05.09.2019 року виконавчим комітетом -сільської ради -району - області), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 26.07.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 28.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  25. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ФП №-, видане 10.09.2009 року міським відділом реєстрації актів цивільного стану - міського управління юстиції), який проживає за адресою: вул.-, буд.-кв. -, на підставі довідки від 30.09.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  26. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, -року народження (свідоцтво про народження Серія І-ФП №-, видане 25.01.2012 року міським відділом реєстрації актів цивільного стану -міського управління юстиції), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-кв. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  27. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ФП №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті - міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.-), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-кв. -, на підставі довідки від 30.09.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  28. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ФП №-, видане 04.02.2020 року - міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (-), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 30.09.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 12.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  29. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ВЛ №-, видане - року -відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби -міського управління юстиції), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 29.07.2023 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 29.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  30. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-НО №-, видане - року виконавчим комітетом -міської ради - району -області), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 28.09.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 30.08.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  31. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, -року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане - року -районним у місті - відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у - області), яка проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 10.11.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 15.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  32. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-НО №-, видане 22.10.2008 року виконкомом - сільської ради -району - області), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, корп.-, кв. -, на підставі довідки від 22.12.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 06.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  33. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ЕД №-, видане 12.06.2021 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану по - району та місту - Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.-), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 02.06.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 06.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  34. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ЕД №-, видане 17.07.2018 року - міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у - області), який проживає за адресою: вул.- буд.-, кв. -, на підставі довідки від 02.06.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 06.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  35. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-ЕД №-, видане - року - міським  відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у -області), який проживає за адресою: вул.-о, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 02.06.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 06.10.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  36. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-КГ №-, видане 15.05.2007 року - відділом реєстрації актів цивільного стану - міського управління юстиції), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 28.07.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 26.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  37. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія І-НО №-, видане 13.04.2011 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану по м. - міськрайонного управління юстиції у - області), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 21.09.2017 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 20.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  38. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, -року народження (свідоцтво про народження Серія І-НО №-, видане - року відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту - реєстраційної служби -міськрайонного управління юстиції у -області), який проживає за адресою: вул.-, буд.-, кв. -, на підставі довідки від 04.07.2022 року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного 19.09.2023 року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  39. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.


Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.