Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти та дитини, позбавлено..."  № 1529 від 17.11.2023р. 
Документ №1529 від 17.11.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.11.2023



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.11.2023р.  № 1529
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування



Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 56 Цивільного кодексу України, п.п. 21, 22, 23, 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування», розглянувши первинні документи, з метою захисту прав та інтересів дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Надати статус дитини-сироти____, ____ року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 22.07.2022 року, видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану у м. Івано-Франківську Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) та смертю батька (свідоцтво про смерть за актовим записом № ___ від 09.10.2023 року, видане Тлумацьким відділом державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції).
    1. Службі у справах дітей (І. Рохман) вжити вичерпні заходи щодо влаштування неповнолітнього _______, ____ року народження, до сімейних форм виховання.
  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ________, _____ року народження, у зв’язку з тривалою хворобою матері, ________, ____ року народження, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, що підтверджується висновком лікарсько-консультативної комісії, виданим КНП «Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я» Івано-Франківської обласної ради від 05.10.2023 року № _____; відомості про батька дитини записано відповідно до ч.1 ст. 135 Сімейного кодексу України.
    1. Службі у справах дітей (І. Рохман) вжити вичерпні заходи щодо влаштування малолітньої ______, ____ року народження, до сімейних форм виховання.
  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, _______, _____ року народження, у зв’язку з тривалою хворобою матері, ____, ____ року народження, яка перешкоджає виконанню батьківських обов’язків, що підтверджується висновком лікарсько-консультативної комісії, виданим КНП «Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я» Івано-Франківської обласної ради від 05.10.2023 року №_____; відомості про батька дитини записано відповідно до ч.1 ст. 135 Сімейного кодексу України.

3.1. Службі у справах дітей (І. Рохман) вжити вичерпні заходи щодо влаштування малолітнього_____, _____ року народження, до сімейних форм виховання.

4. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ____ року народження, на підставі  рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 21.09.2023 року (справа №____, провадження №____) про позбавлення батьківських прав матері ____, _____ року народження; батько ____, _____ року народження, зник безвісти за особливих обставин, що підтверджується витягом з Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, виданим Департаментом інформатизації Міністерства внутрішніх справ України від 25.10.2023 року № 20231025-1810.

4.1. Службі у справах дітей (І. Рохман) вжити вичерпні заходи щодо влаштування малолітнього _____, ____ року народження, до сімейних форм виховання.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.