Розпорядження міського голови  "Про створення мобільної групи із профілактики та запобі..."  № 136-р від 14.03.2017р. 
Документ №136-р від 14.03.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.03.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 14.03.2017р.  № 136-р
 


Про створення мобільної групи із профілактики та запобігання спалювання сухої рослинності і побутових відходів на території міської ради



Керуючись Кодексом цивільного захисту України, п.8 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30, ст.40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та «Правил благоустрою території міста Івано-Франківська» з метою профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності та побутових відходів, порушення інших протипожежних норм на території та об’єктах благоустрою міської ради:


1. Утворити мобільну групу із профілактики та запобігання спалювання сухої рослинності і побутових відходів у складі відповідальних працівників МВ УДСНС України в області, сектору нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради, КП «Муніципальна варта», державної екологічної інспекції в області (за погодженням). Керівником мобільної групи призначити в. о. директора КП «Муніципальна варта» О. Бевського.


2. З 13.03.2017 року по 31.10.2017 року КП «Муніципальна варта»

(О. Бевський) у вихідні та святкові дні здійснювати обстеження місць масового відпочинку громадян (парки, сквери, береги річок Бистриця Надвірнянська та Бистриця Солотвинська, природно-заповідний фонд місцевого значення «Вовчинецькі гори» с. Вовчинець).


3. До 24 березня 2017 року КП «Муніципальна варта» (О. Бевський) спільно з сектором нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Яцків) та МВ УДСНС України в області (В. Мацалак) здійснити обстеження місць ймовірного виникнення пожеж в екосистемах міста.


4. З 13.03.2017 року по 31.10.2017 року мобільній групі здійснювати моніторинг території міської ради. Керівнику мобільної групи (О. Бевський) щотижнево надавати інформацію про проведену роботу в управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради.


5. Рекомендувати сільським головам сіл міської ради:


визначити відповідальну особу за складання протоколів згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення;


залучати членів добровільних пожежних дружин до запобігання та ліквідації пожеж в екосистемах на території своїх населених пунктів;


за фактами виникнення пожеж в екосистемах своїх населених пунктів інформувати управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради

(І. Влізло) про здійснені практичні заходи щодо притягнення до відповідальності винних осіб.


6. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради

(І. Влізло) забезпечити виділення службового автотранспорту для роботи мобільної групи.


7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно – оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).


8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.