Рішення міської ради  "Про передачу на баланс матеріальних активів, закуплених..."  № 251-39 від 15.12.2023р. 
Документ №251 від 15.12.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.12.2023



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(39  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 15.12.2023р.  № 251-39
 

Про передачу на баланс матеріальних активів, закуплених у рамках проєкту "Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи "ідеальних" міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області" 





Керуючись ст.59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішенням Івано-Франківської міської ради від 16.05.2017р. №118-12 "Про передачу та прийняття майна на баланс" та з метою забезпечення реалізації проєкту "Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи "ідеальних" міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області", міська рада

в и р і ш и л а:


  1. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (С.Криворучко) передати на безоплатній основі, а КП "Простір Інноваційних Креацій "Палац" (В.Гайдар) прийняти на баланс матеріальні активи, закуплені відповідно до проєкту "Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи "ідеальних" міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області" згідно з додатком.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови В.Сусаніну та заступника міського голови-директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Р.Гайду.




Міський голова                                                              Руслан МАРЦІНКІВ

                                               



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.