Рішення виконавчого комітету  "Про групу з реалізації проєкту "Підвищення енергетичної..."  № 1754 від 28.12.2023р. 
Документ №1754 від 28.12.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.01.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.12.2023р.  № 1754
м.Івано-Франківськ
 


Про групу з реалізації проєкту "Підвищення енергетичної ефективності системи водопостачання м. Івано-Франківська шляхом модернізації насосного обладнання ВНС "Каскад" комунального підприємства "Івано-Франківськводоекотехпром""


       Керуючись статтею 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до проєктної пропозиції щодо реалізації демонстраційного проєкту "Підвищення енергетичної ефективності системи водопостачання м. Івано-Франківська шляхом модернізації насосного обладнання ВНС "Каскад" комунального підприємства "Івано-Франківськ-водоекотехпром"" у рамках проєкту "Сприяння енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні", який виконується на замовлення Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), згідно з листом виконавчого комітету міської ради від 21.08.2023р. №908/01-11/32в "Про гарантування створення робочої групи у разі присудження гранту", виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Створити групу з реалізації проєкту "Підвищення енергетичної ефективності системи водопостачання м. Івано-Франківська шляхом модернізації насосного обладнання ВНС "Каскад" комунального підприємства "Івано-Франківськводоекотехпром"" (далі – група з реалізації проєкту) у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про групу з реалізації проєкту згідно з додатком 2.


3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Р.Гайду.




Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.