Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення опіки, піклування..."  № 1756 від 28.12.2023р. 
Документ №1756 від 28.12.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 28.12.2023 року № 1756
Рішення виконавчого комітету  №99 від 26.01.2024р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.01.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 28.12.2023р.  № 1756
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення опіки, піклування


Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 59, 61, 62, 63, 67 Цивільного кодексу України, Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши первинні документи, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 21.12.2023 року, з метою захисту прав та інтересів дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _____, ____ року народження, призначивши опікуном дідуся, ____, _____ року народження, який проживає разом з підопічним за адресою: вул.____, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ.

1.1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: вул.____, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ до досягнення ним повноліття.

2. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ____, ____ року народження, призначивши опікуном бабусю, ____, _____ року народження, яка проживає разом з підопічною за адресою: вул.______, ______, м. Івано-Франківськ.

    1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: вул.______, ____ , м. Івано-Франківськ до досягнення нею повноліття.

3. Встановити піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _____, ____ року народження, призначивши піклувальницею тітку, ____, ____ року народження, яка перебуває на обліку як внутрішньо переміщена особа в департаменті соціальної політики виконкому міської ради та  проживає разом з підопічним за адресою: вул. ____буд._____, кв.____, м. Івано-Франківськ.

    1. Зобов’язати піклувальницю зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: пров.____, буд.____, м.____, Донецька область, до досягнення ним повноліття.
  1. Встановити піклування над дитиною-сиротою_____, ____ року народження, призначивши піклувальницею сестру, ______, ____ року народження, яка проживає разом з підопічним за адресою: вул.____, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ.
    1. Зобов’язати піклувальницю переоформити на неповнолітнього______, _____ року народження, належну йому за законом спадщину після смерті матері _____ та зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: вул.____, буд.___, кв.___, м. Івано-Франківськ до досягнення ним повноліття.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.