Розпорядження міського голови  "Про створення комісії для обстеження та оцінки вартості..."  № 13-р від 15.01.2024р. 
Документ №13-р від 15.01.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.01.2024



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.01.2024р.  № 13-р
 


Про створення комісії для обстеження та оцінки вартості майна (гуманітарної допомоги) отриманого на безоплатній основі


З метою належного оформлення, обстеження та оцінки вартості майна, отриманого на безоплатній основі (гуманітарної та іншої благодійної допомоги), керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про гуманітарну допомогу», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та «Про правовий режим воєнного стану» (зі змінами), указами Президента України від 24.02.2022р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами, затвердженими відповідними законами України), наказами Міністерства фінансів України від 12.10.2010р. № 1202 «Про затвердження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі», від 23.01.2015р.  № 11 «Про затвердження Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку для суб’єктів державного сектору»:

  1. Тимчасово, на період дії воєнного стану в Україні або до визнання даного розпорядження таким, що втратило чинність, створити комісію для обстеження та оцінки вартості майна (гуманітарної допомоги (далі – комісія) згідно додатку.
  2. Установити, що у разі персональних змін у складі комісії або відсутності осіб, які входять до складу комісії, у зв’язку з відпусткою, хворобою чи з інших причин, особи, які виконують їх обов’язки, входять до складу комісії за посадами.
  3. Комісії, у разі потреби, проводити обстеження та оцінку майна, отриманого на безоплатній основі (гуманітарної та іншої благодійної допомоги), із подальшим складанням акта оцінки.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Руслана Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.