Рішення міської ради  "Про розгляд звернень громадян (членів сімей загиблих (п..."  № 65-11 від 15.03.2017р. 
Документ №65 від 15.03.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про розгляд звернень громадян (учасників АТО) щодо оформлення права власності на земельні ділянки
Рішення міської ради  №295 від 21.10.2016р. Чинний
Рішення міської ради  Про розгляд звернень громадян (членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО) щодо оформлення права власності на земельні ділянки
Рішення міської ради  №246 від 30.08.2017р. Чинний
Рішення міської ради  Про розгляд звернень громадян (членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО, учасників АТО) щодо оформлення права власності на земельні ділянки
Рішення міської ради  №407 від 15.12.2017р. Чинний
Рішення міської ради  Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права власності на земельні ділянки
Рішення міської ради  №133 від 02.05.2018р. Чинний
Рішення міської ради  Про розгляд звернень громадян щодо оформлення права власності на земельні ділянки
Рішення міської ради  №209 від 21.06.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(11  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.03.2017р.  № 65-11
 

Про розгляд звернень громадян (членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО, учасників АТО) щодо оформлення права власності на земельні ділянки


Керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», міська рада


вирішила:


1. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО), згідно додатку 1 (додається).


2. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. А. Головатого, 14 (ГБК №14), для будівництва індивідуальних гаражів громадянам (учасникам АТО), згідно додатку 2 (додається).


  3. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у власність громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО) земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), згідно додатку 3 (додається).


  1. Внести зміни до п.1 рішення 8 сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання від 21.10.2016 року №295-8 «Про розгляд звернень громадян (учасників АТО) щодо оформлення права власності на земельні ділянки» в частині уточнення цільового призначення земельних ділянок в мікрорайоні «Опришівці», згідно КВЦПЗ (класифікації видів цільового призначення земель), та викласти його в наступній редакції – для індивідуального садівництва, було: для ведення індивідуального садівництва; а також, в частині змін орієнтовних площ вказаних земельних ділянок, у зв’язку з приведенням їх у відповідність до фактичних меж проектованих земельних ділянок, згідно додатку 4 (додається).


5. Дати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Євгена Коновальця, поруч АЗС, мкрн. «Опришівці», для ведення особистого селянського господарства громадянам (учасникам АТО), згідно додатку 5 (додається).


  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0955 га (в тому числі земельні ділянки загальною площею 0,0018 га, на які поширюється дія обмеження) на вул. Шевченка, 10/1, 2 та передати її у спільну сумісну власність громадянам: Варишку Борису Васильовичу (учаснику АТО), Варишко Ніні Калініковні, Матковській Галині Ярославівні, Матковському Тарасу Володимировичу, Романюку Юрію Вікторовичу, Сазоновій Марії Василівні, Дрогомирецькій Оксані Володимирівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер: 2610100000:04:003:0174 (довідка з МБК №12360).


7. Доручити Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради проведення конкурсу з визначення виконавців робіт із землеустрою та провести фінансування робіт, пов’язаних з подальшим виготовленням проектів землеустрою ліцензованою проектною землевпорядною організацією щодо відведення земельних ділянок громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО, учасникам АТО), вказаним в додатках 1, 2 до даного рішення.


8. Громадянам (членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО, учасникам АТО) вказаним в додатках 1, 2, 5 після прийняття рішення сесії міської ради про надання їм дозволів на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок погодити у встановленому порядку межі земельних ділянок із суміжними землекористувачами.


       9. Направити копію даного рішення відділу Держгеокадастру у м. Івано-Франківську Івано-Франківської області.


10. Обов’язки за виконанням даного рішення покласти на управління земельних відносин Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.


11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.


Секретар міської ради                                                Оксана Савчук



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.