Розпорядження міського голови  "Про визначення уповноважених та відповідальних осіб з п..."  № 17-р від 25.01.2024р. 
Документ №17-р від 25.01.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про визначення уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради
Розпорядження міського голови  №170-р від 29.05.2018р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 29.05.2018р. № 170-р "Про визначення уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради"
Розпорядження міського голови  №107-р від 02.03.2020р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.01.2024



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 25.01.2024р.  № 17-р
 



Про визначення уповноважених та відповідальних осіб з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради



Керуючись Законом України «Про запобігання корупції», наказами НАЗК від 27.05.2021 № 277/21 «Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (уповноважену особу) з питань запобігання та виявлення корупції» та від 20.08.2021 № 539/21 «Про затвердження Порядку перевірки факту подання суб’єктами декларування декларацій відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій» з метою підвищення ефективності здійснення заходів щодо запобігання і протидії корупції:

1. Визначити відповідальних осіб з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради:

- Бойчук Ірину Ігорівну, головного спеціаліста відділу правової та кадрової роботи Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради в Департаменті інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради;

- Зварич Лесю Степанівну, начальника відділу кадрів та правової роботи департаменту соціальної політики виконавчого комітету міської ради в департаменті соціальної політики виконавчого комітету міської ради;

- Зінчука Олександра Сергійовича, заступника начальника фінансового управління – начальника відділу фінансування підприємств комунальної власності та інвестиційних проєктів фінансового управління міської ради у фінансовому управлінні  міської ради;

- Мухіну Анастасію Анатоліївну, начальника відділу правової та кадрової роботи Департаменту благоустрою міської ради в Департаменті благоустрою міської ради;

- Сороку Поліну Валентинівну, головного спеціаліста-юрисконсульта управління правової роботи Департаменту містобудування та архітектури міської ради в Департаменті містобудування та архітектури міської ради;                - Тацаковича Любомира Романовича, головного спеціаліста з кадрової роботи Департаменту освіти та науки міської ради в Департаменті освіти та науки міської ради.

2. Особам зазначеним у п.1 не пізніше 5 робочих днів з граничної дати подання декларацій надавати Петруніну Олександру Станіславовичу, завідувачу сектору з питань запобігання та виявлення корупції міської ради, інформацію, щодо фактів неподання або несвоєчасного подання декларацій посадовими особами місцевого самоврядування відповідного виконавчого органу.

3. Керівникам комунальних підприємств, установ, закладів та організацій визначити власними розпорядчими документами уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції.

3.1. Уповноваженим особам з питань запобігання та виявлення корупції повідомляти у встановленому порядку і строки НАЗК про неподання або несвоєчасне подання декларацій посадовими особами відповідного комунального підприємства, установи, закладу, організації.

3.2. Керівникам комунальних підприємств, установ, закладів та організацій внести зміни до посадових інструкцій уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції.

4. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 29.05.2018 № 170-р «Про визначення уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах Івано-Франківської міської ради» зі змінами (№ 107-р від 02.03.2020).

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради відповідно до розподілу посадових обов’язків.



                       Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.