Рішення міської ради  "Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замов..."  № 48-11 від 15.03.2017р. 
Документ №48 від 15.03.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №1231 від 18.10.2013р. Втратив чинність
Рішення міської ради  Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста
Рішення міської ради  №177 від 08.07.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2017



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(11  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 15.03.2017р.  № 48-11
 

Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста




       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року та  Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста»,  затвердженого рішенням сесії від 18.10.2013 року №1231-38, міська рада


в и р і ш и л а:


       1. Звільнити від сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       1.1 Корпанюка Василя Васильовича щодо реконструкції квартири з долученням частини горища під майстерню на вул. Вагилевича, 8 «А»/18.

       1.2 Зарубу Миколу Івановича щодо реконструкції квартири №2 з добудовою на вул. Чехова, 15;

       1.3 Дільного Ігоря Петровича, Дільну Галину Іванівну, Дільного Петра Васильовича, Середюк Наталію Петрівну щодо реконструкції квартири №16 з добудовою веранди на вул. Республіканській, 15;

       1.4 товариство з обмеженою відповідальністю «Ковальська фабрика «Арма»» щодо будівництва ковальської майстерні на                                                      вул. Тролейбусній, 40 «К»;

       1.5 спеціалізоване ремонтно-будівельне приватне підприємство «Ліфтсервіс» щодо реконструкції слюсарної майстерні з надбудовою мансардного поверху на Південному Бульварі, 35 «Б».

       2. Зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       2.1 товариству з обмеженою відповідальністю «БК «Галицька» щодо  будівництва групи багатоквартирних житлових будинків на вул. В. Стуса –            І. Миколайчука – Проектна (3 пусковий комплекс), на вартість виконання робіт з прокладання мереж водопостачання в  сумі 543 665,42 грн.

       2.2 товариству з обмеженою відповідальністю «Івано-Франківськавтозаз-деу» щодо будівництва житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Січових Стрільців, 68, на вартість виконання робіт з прокладання позаплощадкових мереж водопостачання та водовідведення в сумі 232 393,80 грн.

         2.3 товариству з обмеженою відповідальністю «Арсенал Сіті», щодо комплексної забудови житлового мікрорайону в межах вулиць Національної Гвардії – Є. Коновальця – О. Сорохтея, на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикової мережі господарсько-побутової каналізації (вул. Левицького – Дудаєва – Коновальця), позамайданчикової мережі дощової каналізації (вул. Ребета – Коновальця), позамайданчикового водопроводу (вул. Ботанічна – Петлюри – Сорохтея) житлового мікрорайону в межах вулиць Національної Гвардії – Є. Коновальця – О. Сорохтея сумі 20 061 779,56 грн.

          3. Внести зміни в пункт 2.2 рішення сесії міської ради від                   08.07.2016 року №177-6 «Про звільнення та зменшення сплати пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста» та викласти в такій редакції: «товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Альянс – ІФ», щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Залізничній, 3, на вартість виконання робіт по облаштуванню дитячих майданчиків з ігровими комплексами, каруселями та качелями у дворі між будинками на вул. Г. Хоткевича, 44 корпус 3,           вул. Г. Хоткевича, 44 корпус 4 та корпус 5, вул. Г. Хоткевича, 44 «А»,            вул. Г. Хоткевича, 44 «Г», вул. Г. Хоткевича, 44 «Г» корпус 2,                              вул. Г. Хоткевича 46 корпус 4 та корпус 5, вул. Г. Хоткевича, 48,                     вул. Г. Хоткевича, 48 корпус 2 та корпус 3,  вул. Й. Сліпого, 16,                   вул. О. Кисілевської, 8 та вул. О. Кисілевської, 32, вул. Опільського, 13,                       вул. Чубинського, 14 та вул. Деповській, 81».

       4. Замовникам будівництва передати виконані роботи на баланс:

       4.1 КП «Івано-Франківськводоекотехпром»  у відповідності до            пункту 2;

       4.2 Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою у відповідності до пункту 3.

       5. Передачу виконаних робіт відповідно до пунктів 2,3 здійснити згідно з актом прийому-передачі.

       6. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) видати довідки-звільнення у відповідності до пункту 1 та після фактичної передачі робіт, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладених договорів,  відповідно до пунктів 2, 3 (після виконання пунктів 4, 5 даного рішення).

               7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.





Секретар міської ради                                Оксана Савчук



2011-2024 © Всі права застережено.