Рішення виконавчого комітету  "Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнн..."  № 145 від 02.02.2024р. 
Документ №145 від 02.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 02.02.2024 р. № 145 "Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Івано-Франківської міської територіальної громади"
Рішення виконавчого комітету  №426 від 05.04.2024р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.02.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.02.2024р.  № 145
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Івано-Франківської міської територіальної громади


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про зайнятість населення», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 №753 ( зі змінами та доповненнями), враховуючи п. 4.1 розпорядження Івано-Франківської районної військової адміністрації від 14.03.2023 року №35 ( зі змінами та доповненнями), виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити орієнтовний перелік суспільно  корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану, до виконання яких залучаються працездатні особи на території Івано-Франківської міської територіальної громади (додаток1).
  2. Затвердити перелік замовників (перелік установ, підприємств, організацій) суспільно корисних робіт (додаток 2).
  3. Встановити, що проведення суспільно корисних робіт буде здійснюватися в межах Івано-Франківської міської територіальної громади в період дії воєнного стану.
  4. Фінансування суспільно корисних робіт, що виконуються зареєстрованими безробітними та незайнятими внутрішньо переміщеними особами працездатного віку з числа зареєстрованих осіб, які не мають статусу зареєстрованого безробітного, здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в межах коштів, передбачених в бюджеті цього Фонду.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови-директора Департаменту інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами В. Федоріва.


Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.