Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення опіки, піклування..."  № 148 від 02.02.2024р. 
Документ №148 від 02.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування
Рішення виконавчого комітету  №339 від 04.04.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.02.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.02.2024р.  № 148
м.Івано-Франківськ
 


Про встановлення опіки, піклування


Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 246, 247, 249 Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 59, 61, 62, 63, 67 Цивільного кодексу України, Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», розглянувши первинні документи, беручи до уваги рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 24.01.2024 року, з метою захисту прав та інтересів дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ____, ____ року народження, призначивши опікуном сестру, ____, ___ року народження, яка проживає разом з підопічною за адресою: вул.___, ___, с.___, Івано-Франківська МТГ.
    1. Зобов’язати ____ зберегти за підопічною дитиною____, ___ року народження, право користування житлом за адресою: вул. ___, ___, с.____, Івано-Франківська МТГ, до досягнення нею повноліття.
    2. Вважати таким, що втратив чинність п.п.1.5.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.04.2018 року № 339 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування», у зв’язку зі смертю опікуна ____.
  1. Встановити піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування,  _____, ______ року народження, призначивши піклувальницею сестру, _____, ____ року народження, яка проживає разом з підопічною за адресою: вул.____, ___, с.___, Івано-Франківська МТГ.
    1. Зобов’язати ____ зберегти за підопічною дитиною____, ____ року народження, право користування житлом за адресою: вул.____, ___, с.____, Івано-Франківська МТГ, до досягнення нею повноліття.
    2. Вважати таким, що втратив чинність п.п.1.6.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.04.2018 року № 339 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та подальше влаштування», у зв’язку зі смертю піклувальника_____.
  2. Встановити опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування, _____, ___ року народження, призначивши опікуном дідуся, ____, ____ року народження, який проживає разом з ним за адресою: вул.__.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ.
    1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: вул.___.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ, до досягнення ним повноліття.
  3. Встановити піклування над дитиною-сиротою ____, ___ року народження, призначивши піклувальницею сестру, ___, ___ року народження, яка проживає разом з нею за адресою: вул.____, ___, кв.___ , м. Івано-Франківськ.
    1. Зобов’язати піклувальницю ____ переоформити на неповнолітню ____, ____ року народження, належну їй за законом спадщину після смерті матері ____ та зберегти за підопічною право спільної часткової власності та право користування житлом за адресою: вул.___, ___, кв.___, м. Івано-Франківськ, до досягнення нею повноліття.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.