Рішення міської ради  "Про надання дозволу комунальній установі "Івано-Франків..."  № 33-40 від 06.02.2024р. 
Документ №33 від 06.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.02.2024



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(40  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 06.02.2024р.  № 33-40
 

Про надання дозволу комунальній установі «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба» на списання майна


       Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком списання об’єктів державної власності затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007р. №1314, враховуючи висновок «012/02-2020 експертного дослідження, складений 12.02.2020 року судовим експертом Максимчин А.Д., міська рада


вирішила:


1. Припинити право оперативного управління, за комунальною  установою «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба» на майновий комплекс котельні площею 1136,9 кв.м, розташованого за адресою: вул. Галицька, 201, м. Івано-Франківськ.

  1. Надати згоду комунальній установі «Івано-Франківська міська аварійно-

рятувальна служба», на списання з балансу об’єкта нерухомого майна (майновий комплекс котельні) площею 1136,9 кв.м, який знаходиться у комунальній власності Івано-Франківської міської ради, розташованого за адресою: вул. Галицька, 201, м. Івано-Франківськ.

  1. Надати дозвіл комунальній установі «Івано-Франківська міська

аварійно-рятувальна служба», на знищення шляхом демонтажу (розбору) нерухомого майна (майновий комплекс котельні) площею 1136,9 кв.м, розташованого за адресою: вул. Галицька, 201, м. Івано-Франківськ.

  1. Комунальній установі «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна

служба» (А. Сем’янчук) здійснити організаційні заходи зі знищення шляхом демонтажу (розбору) об’єкта, зазначеного в п.1-3 цього рішення, та вивезенню будівельного сміття в порядку, передбаченому чинним законодавством.

           5. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради та сільського господарства (М. Вітенко) подати документи управлінню  реєстраційними процедурами міської ради (С. Костишин) для внесення відповідних відомостей у Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний реєстр Іпотек, Єдиний реєстр заборон об’єктів нерухомого майна щодо обєктів нерухомого майна для реєстрації припинення права оперативного управління комунальної установи « Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба »  та права власності територіальної громади міста в особі Івано-Франківської міської ради на об’єкт нерухомого майна, який зазначений у пунктах 1-3 цього рішення, після завершення у встановленому законодавством порядку робіт з їх знищення шляхом демонтажу (розбору).

       6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту по взаємодії зі Збройними силами України Національною гвардією України  правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Р.Гайду та постійну депутатську комісію з питань містобудування та земельних відносин, оренди та приватизації комунального майна (Р.Терешка).




Міський голова                                                           Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.