Рішення міської ради  "Про врегулювання питань теплопостачання у м. Івано-Фран..."  № 20-40 від 06.02.2024р. 
Документ №20 від 06.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про врегулювання питань теплопостачання у м. Івано-Франківську
Рішення міської ради  №47 від 10.03.2023р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги (співфінансування) споживачам теплової енергії від котельні на вул. Індустріальній, 34 для облаштування індивідуального опалення
Рішення виконавчого комітету  №251 від 01.03.2024р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.02.2024



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(40  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 06.02.2024р.  № 20-40
 

Про врегулювання питань теплопостачання у м. Івано-Франківську



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», керуючись Порядком відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року №169, на виконання рішень Івано-Франківської міської ради від 28.01.2021р. №54-4 «Про Програму поетапного відключення (відокремлення) споживачів теплової енергії, що постачається котельнею на вул. Індустріальній, 34, від системи централізованого опалення та переведення їх на альтернативні джерела теплопостачання» та від 06.02.2024р. №           «Про реалізацію заходів чергового етапу відключення споживачів теплової енергії від котельні на вул. Індустріальній, 34 чи перепідключення їх до інших джерел теплопостачання», з метою поліпшення якості житлово-комунальних послуг, задоволення потреб споживачів в послугах з постачання теплової енергії, надійного та ефективного теплопостачання шляхом запровадження поетапного переходу споживачів на автономне опалення, міська рада

в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на відключення від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води  житлових будинків, у зв’язку з неможливістю їх перепідключення до інших котелень (додаток 1).

2. Надати дозвіл на відключення від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води окремих квартир у житлових будинках, у яких відповідно до п.7 Розділу VI Прикінцевих та перехідних положень ЗУ «Про житлово-комунальні послуги», станом на 01.05.2019 року  не менше як половина квартир та нежитлових приміщень будинку відключена від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води,   у зв’язку з неможливістю їх перепідключення до інших котелень    (додаток 2).

3. Відключення будинків і квартир від централізованого опалення здійснювати відповідно до Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року №169.

4. Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради розробити Порядок надання матеріальної допомоги (співфінансування) для облаштування індивідуального опалення в квартирах мешканців та реконструкції газових/електричних мереж будинку в цілому згідно з переліком будинків та квартир, зазначених в  додатку 1 і додатку 2 цього рішення.

5. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 10.03.2023р. №47-34 «Про врегулювання питань теплопостачання у м.Івано-Франківську».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними Силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями міської ради Р. Гайду та голову постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства,  транспорту та інфраструктури В. Бурка.


Міський голова                                                    Руслан  МАРЦІНКІВ     





Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.