Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 221 від 20.02.2024р. 
Документ №221 від 20.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.02.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.02.2024р.  № 221
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017р. №268 зі змінами, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 31.01.2024 року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:

  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  2. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул-, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  3. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  4. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  5. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул.-, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  6. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м.-, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  7. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  8. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області,  на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  9. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м.-, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  10. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм №-, виданий - року органом -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  11. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул.-, м.-, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  12. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  13. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  14. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  15. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул.-, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  16. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм  -, виданий - року органом -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  17. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  18. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, с. -, Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  19. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  20. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул.-, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  21. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул.-, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  22. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул.-, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №-про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  23. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул.-, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  24. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  25. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  26. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  27. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  28. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  29. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №- видане - року -), який проживає за адресою: вул-, м-, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  30. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -к, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  31. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  32. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  33. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  34. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  35. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -і), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  36. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), який проживає за адресою: вул. -, м. -, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  37. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради (ЦНАП) та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  38. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, -, - року народження (свідоцтво про народження Серія - №-, видане - року -), яка проживає за адресою: вул. -, с. - Івано-Франківського району Івано-Франківської області, на підставі довідки від - року №- про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, виданої департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради та висновку оцінки потреб сім’ї, складеного - року Івано-Франківським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
  39. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.