Рішення виконавчого комітету  "Про організацію і проведення тематичних заходів з питан..."  № 205 від 20.02.2024р. 
Документ №205 від 20.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Програму охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки
Рішення міської ради  №396 від 26.11.2021р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про організацію та проведення щорічних конкурсів в сфері екології та енергозбереження
Рішення виконавчого комітету  №170 від 09.02.2024р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.02.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.02.2024р.  № 205
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію і проведення тематичних заходів з питань екології


Керуючись ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до «Програми охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням міської ради від 26.11.2021р. № 396-18 (зі змінами) та Положення про щорічний екологічний конкурс «Життя в стилі ЕКО», затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.02.2024р. №170, з метою пропагування ідей раціонального природокористування, збереження довкілля та зменшення антропогенного навантаження на навколишнє природне середовище у рамках проведення Дня екологічних знань в Україні та Міжнародного дня без поліетилену, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) спільно з Департаментом освіти та науки (В.Дротянко):
    1. Забезпечити проведення у березні-квітні 2024 року загальноміського тематичного конкурсу учнівських робіт з питань екології «Життя в стилі ЕКО».
    2. Організувати презентацію робіт та відзначення переможців конкурсу.

2. Департаменту освіти та науки (В.Дротянко) - організувати у березні-квітні 2024 року проведення підпорядкованими закладами освіти переглядів презентацій, фільмів та мультфільмів, організацію обговорень щодо підвищення екологічної i правової обізнаності учнівської молоді про охорону навколишнього природного середовища, виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, формування природоохоронного мислення, підвищення екологічної обізнаності підростаючого покоління.

3. Департаменту культури (Н.Загурська) провести у березні-квітні 2024 року в закладах міської бібліотечної системи просвітницькі заходи до Дня екологічних знань в Україні.

4. Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) в червні-липні 2024 року провести просвітницькі заходи до Міжнародного дня без поліетилену.

5. Відділу патронатної служби (О.Гоянюк) спільно з Департаментом економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) організувати відео-, фото- зйомку та висвітлення заходів пункту 1.2 цього рішення, забезпечити розміщення інформації про «День екологічних знань в Україні» та «Міжнародний день без поліетилену» у розділі «Діяльність з енергозбереження та екології» офіційного сайту міста Івано-Франківська, а також трансляцію на ТРК "Вежа".

6. Виділити зі статті видатків «Програми охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» кошти на організацію та проведення тематичних заходів з питань екології за КПКВКМБ 2718330 «Інша діяльність у сфері екології та охорони природних ресурсів» на загальну суму 119900 грн. 00 коп. (сто дев’ятнадцять тисяч дев’ятсот грн 00 коп.).

7. Фінансовому управлінню (Г.Яцків) профінансувати головного розпорядника коштів - Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження (С.Криворучко) за вказаними вище видатками відповідно до визначеного обсягу.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора Департаменту по взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичай-ними ситуаціями Р.Гайду і заступника міського голови - директора Департаменту освіти та науки В.Дротянко.




Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.