Розпорядження міського голови  "Про призначення відповідальних осіб з питань використан..."  № 102-р від 15.03.2024р. 
Документ №102-р від 15.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.03.2024



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.03.2024р.  № 102-р
 


Про призначення відповідальних осіб з питань використання Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури



З метою забезпечення ефективного, уніфікованого управління процесом відбудови об'єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2022 року № 1286 "Про реалізацію експериментального проекту із створення, впровадження та забезпечення функціонування Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури":

1. Призначити відповідальною особою з питань використання Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури (далі - Єдина цифрова система) в міській раді С. Никоровича заступника міського голови.

2. На період тимчасової відсутності відповідальної особи (під час перебування на лікарняному, у відпустці тощо) її функції з усіма належними правами та обов’язками тимчасово покласти на А. Чайківського начальника відділу програмного та комп’ютерного забезпечення міської ради.

3. Відповідальним особам у своїй діяльності керуватися постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2022 року № 1286 "Про реалізацію експериментального проекту із створення, впровадження та забезпечення функціонування Єдиної цифрової інтегрованої інформаційно-аналітичної системи управління процесом відбудови об’єктів нерухомого майна, будівництва та інфраструктури".

4. Відділу програмного та комп’ютерного забезпечення міської ради (А. Чайківський) забезпечити підготовку усіх необхідних документів для внесення до Єдиної цифрової системи.

5. Виконавчим органам міської ради, підприємствам, установам та організаціям, що перебувають у комунальній власності територіальної громади у разі здійснення діяльності, що передбачає внесення інформації до Єдиної цифрової системи, призначити відповідальну особу (осіб) з питань використання Єдиної цифрової системи. У разі призначення відповідальної особи (осіб) з питань використання Єдиної цифрової системи, протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення письмово повідомити відділу програмного та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету (А. Чайківський).

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови С.Никоровича.





Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.