Розпорядження міського голови  "Про організацію і проведення весняної толоки ..."  № 162-р від 28.03.2017р. 
Документ №162-р від 28.03.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.04.2017



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 28.03.2017р.  № 162-р
 



Про організацію і проведення весняної толоки


       Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на виконання пункту 4 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року № 777-р та з метою приведення до належного санітарного стану території міста Івано-Франківська, прилеглих територій, парків, озер, скверів, узбіч доріг, підготовки до Великодніх свят та святкування Дня міста:


  1. Провести 1 квітня 2017 року загальноміську толоку з благоустрою та озеленення території міста згідно додатку 1.
  2. Комунальним підприємствам міста 1 квітня 2017 року провести толоку з благоустрою території міста згідно додатку 2.
  3. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко) закупити необхідний інвентар, видати учасникам толоки  згідно додатку 3.
    1. Списання закупленого інвентаря здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Рекомендувати ТзОВ «Сервіс-Сіті-ІФ» (Ю. Андрусяк) долучитися до забезпечення учасників толок необхідним інвентарем.

5. Керівникам Департаментів, начальникам управлінь виконавчого комітету міської ради, головам сільських рад та керівникам підприємств, організацій залучити підлеглих працівників до проведення загальноміської толоки 01.04.2017 р.

6. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (М. Саєвич), ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Рущак) та КП «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк) забезпечити транспортом для вивезення зібраного сміття з територій.

7. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою забезпечити координацію робіт в ході проведення толоки на визначених об?єктах згідно додатку 1.

8. Відповідальним працівникам 01.04.2017 року до 13.00 год. надати Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою інформацію про хід проведення толоки за телефоном 53-25-32 або на електронну адресу dkgmvk@ukr.net.

9. Рекомендувати громадським обґєднанням, будинковим комітетам та ОСББ, політичним партіям провести 1 квітня 2017 року толоку з залученням мешканців на виконання робіт з впорядкування території на пропонованих в додатку об’єктах.

10. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) профінансувати Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою для придбання інвентаря та забезпечення транспортом під час проходження толоки зі статті «Видатки для організації та технічного забезпечення проведення державних та міських свят, визначних та пам'ятних дат» відповідно до додатку 4.

11. Патронатній службі виконавчого комітету міської ради (В. Дротянко) оголосити в засобах масової інформації про проведення  1 квітня 2017 року загальноміської толоки.

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.