Рішення виконавчого комітету  "Про організацію і проведення весняної толоки..."  № 365 від 29.03.2024р. 
Документ №365 від 29.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.04.2024"Західний кур'єр" 15 11.04.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 29.03.2024р.  № 365
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію і проведення весняної толоки



Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року № 777-р та з метою приведення до належного санітарного стану території Івано-Франківської міської територіальної громади, парків, озер, скверів, узбіч доріг, підготовки до Великодніх свят та святкування Дня міста, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Провести 20 квітня 2024 року загальноміську толоку з благоустрою згідно додатку 1.

2. Керівникам комунальних підприємств міста до 30 квітня 2024 року провести роботи з фарбування перильних огороджень та стовпчиків згідно додатку 2.

3. Виконавцям послуг з вивезення твердих побутових відходів на території м. Івано-Франківська ПрАТ «АТП-0928» та ДП «Автоколона-2222» до 30 квітня 2024 року провести поточний ремонт, дератизацію та миття контейнерних майданчиків.

4. Старостам старостинських округів Івано-Франківської міської територіальної громади провести 20 квітня 2024 року толоку на територіях згідно додатку 3.

5. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко) та КП «Благоустрій» (М. Яцків) відповідно до заявок старост сіл, закупити до 20.04.2024 року необхідні матеріали, фарбу та інвентар для проведення толоки на території сіл Івано-Франківської міської територіальної громади, видати старостам сіл згідно додатку 3.

5.1. Списання закуплених матеріалів, фарби та інвентаря здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.

6. КП «Муніципальна дорожня компанія» (В. Бурко), КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (В. Савенко), ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (В. Фалдина) та КП «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк), ПрАТ «АТП-0928» та ФОП Пасяка Р.В, забезпечити транспортом для вивезення зібраного сміття з територій згідно додатків 1 та 3.

7. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради (М. Смушак) забезпечити учасників толоки необхідним інвентарем та фарбою згідно додатків 1 та 2.

       7.1. Списання інвентаря та фарби здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.

8. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради для придбання інвентаря та фарби зі статті «Організація благоустрою населених пунктів» відповідно до додатку 4.

9. КП «Полігон ТПВ» (Є. Данилюк) безоплатно прийняти та захоронити зібране сміття під час проведення толоки.

10. Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради (М. Смушак) забезпечити координацію робіт у ході проведення толоки на визначених об’єктах згідно додатків 1 та 2.

11. Департаменту інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами (В. Федорів) забезпечити координацію робіт у ході проведення толоки на території сіл Івано-Франківської міської територіальної громади згідно додатку 3.

12. Департаменту благоустрою міської ради (Т.Полатайко) для озеленення прибудинкових територій під час проведення толоки видати ОСББ, ЖК, ОК та ЖБК посадковий матеріал згідно заявок поданих до 20.04.2024 року.

12.1. Списання посадкового матеріалу здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.

13. Відповідальним працівникам надати Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики міської ради інформацію про хід проведення толоки за телефоном 53-38-17 або на електронну адресу dkgmvk@ukr.net.

14. Рекомендувати громадським об’єднанням, будинковим комітетам та ОСББ, політичним партіям, закладам освіти провести 20 квітня 2024 року толоку з залученням мешканців на виконання робіт з впорядкування територій.

15. Відділу патронатної служби міської ради (О.Гоянюк) оприлюднити в засобах масової інформації інформацію про проведення 20 квітня 2024 року загальноміської толоки.

16. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики М. Смушака.






Міський голова                                                        Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.