Рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення вистави "Сто тисяч"..."  № 455 від 18.04.2024р. 
Документ №455 від 18.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.04.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.04.2024р.  № 455
м.Івано-Франківськ
 



Про організацію та проведення вистави «Сто тисяч»


Керуючись ст.ст.27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтримки і розвитку українського театрального мистецтва та створення належних умов для культурного, духовного і естетичного збагачення мешканців громади, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення вистави «Сто тисяч» Київського академічного драматичного театру на Подолі 09 травня 2024 року в приміщенні Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.
  2. Фінансовому управлінню міської ради (Г.Яцків) профінансувати витрати на організацію та проведення вистави «Сто тисяч» Київського академічного драматичного театру на Подолі відповідно до кошторису (додаток).
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – директора Департаменту освіти та науки В.Дротянко.



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.