Рішення виконавчого комітету  "Про створення робочої групи з розробки та управління вп..."  № 446 від 11.04.2024р. 
Документ №446 від 11.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.04.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 11.04.2024р.  № 446
м.Івано-Франківськ
 


Про створення робочої групи з розробки та управління впровадженням стратегії, моніторингу виконання плану заходів «Стратегічний комітет з розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади




З метою запровадження стратегічного управління розвитком територіальної громади, організації розробки стратегії розвитку територіальної громади, керуючись Законом України “Про засади державної регіональної політики, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України”, Законом України “Про правовий режим воєнного стану”, виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Створити робочу групу “Стратегічний комітет з розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади” для підготовки розробки та управління впровадженням стратегії, моніторингу виконання плану заходів, підготовки змін та пропозицій до стратегії (надалі - стратегічний комітет), а також затвердити персональний склад стратегічного комітету, що додається до цього рішення згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про стратегічний комітет, що додається до цього рішення згідно з додатком 2.

3. Стратегічному комітету розробити проєкт Стратегії розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади і подати його на сесію Івано-Франківської міської ради для затвердження до 31.12.2024 року.

4. Забезпечувати публічність діяльності стратегічного комітету із залученням механізмів широкого громадського обговорення та рекомендацій, здійснювати висвітлення напрацьованих матеріалів на вебсайті міської ради, у соціальних мережах та у медіа, здійснити залучення експертів та спеціалістів, інформувати громадськість про майбутні та проведені заходи.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову.




Міський голова                                                                Руслан МАРЦІНКІВ



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.