Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти та дитини, позбавлено..."  № 537 від 26.04.2024р. 
Документ №537 від 26.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.04.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.04.2024р.  № 537
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування

       

Керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 56 Цивільного кодексу України, п.п. 21, 22, 23, 24 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування», розглянувши первинні документи, з метою захисту прав та інтересів дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

  1. Надати статус дитини-сироти_____, ______ року народження, на підставі свідоцтва про смерть матері, виданого Департаментом адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради (серія ____ №_____, актовий запис №____ від 25.03.2024 року) та свідоцтва про смерть батька, виданого відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Івано-Франківську Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) (серія І-НМ № ____, актовий запис № _____ від 17.08.2022 року).

1.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити вичерпні заходи щодо влаштування дитини-сироти_____, ____ року народження, до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, _______, _____ року народження, на підставі вироку Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 03.03.2023 року (справа №_____, провадження №____) про визнання батька, _____, винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України та призначення йому покарання у виді позбавлення волі на строк сім років; рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 21.02.2024 року (справа №______, провадження №_______) про позбавлення батьківських прав матері,________.

    1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити вичерпні заходи щодо влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, _______, _____ року народження, яка перебуває  в Соціально – реабілітаційному центрі (дитяче містечко) «Світлиця Святої Макрини» до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення;

- зберегти за дитиною, позбавленою батьківського піклування, _______, ______ року народження, право користування житлом за адресою: вул. _____, буд.___, корп.___, кв.____, м. Івано-Франківськ, до досягнення нею повноліття.

  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ______, _______ року народження, на підставі рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 07.02.2024 року (справа № ______, провадження № _____) про позбавлення батьківських прав матері,_____; відомості про батька дитини записано відповідно до  ч. 1 ст. 135 СКУ.
    1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити вичерпні заходи щодо влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, _____ року народження, який зареєстрований за адресою: вул.____, буд.___, м. Івано-Франківськ, та перебуває в Соціально – реабілітаційному центрі (дитяче містечко) БО «Містечко милосердя Святого Миколая для людей, що потребують допомоги» до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

4. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, _____ року народження, на підставі рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 07.02.2024 року (справа №____, провадження №____) про позбавлення батьківських прав матері,_____; відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 СКУ.

4.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити вичерпні заходи щодо влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, _______, ____ року народження, який зареєстрований за адресою: вул.____, буд.____, м. Івано-Франківськ, та перебуває  в Соціально – реабілітаційному центрі (дитяче містечко) БО «Містечко милосердя  Святого Миколая для людей, що потребують допомоги» до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

5. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ____ року народження, на підставі рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 07.02.2024 року (справа № ______, провадження №_____) про позбавлення батьківських прав матері,______; відомості про батька дитини записано відповідно до ч. 1 ст. 135 СКУ.

5.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити вичерпні заходи щодо влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, ___ року народження, яка зареєстрована за адресою: вул.____, буд.___,  м. Івано-Франківськ, та перебуває в Соціально – реабілітаційному центрі (дитяче містечко) БО «Містечко милосердя Святого Миколая для людей, що потребують допомоги» до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

6. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, ____, ____ року народження, на підставі рішення Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 07.02.2024 року (справа №______, провадження №_____) про позбавлення батьківських прав матері,_______; відомості про батька дитини записано відповідно до  ч. 1 ст. 135 СКУ.

6.1. Службі у справах дітей (І. Рохман):

- вжити вичерпні заходи щодо влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, _____, ____ року народження, яка зареєстрована за адресою: вул.____, буд.____, м. Івано-Франківськ, та перебуває в Соціально – реабілітаційному центрі (дитяче містечко) БО «Містечко милосердя Святого Миколая для людей, що потребують допомоги» до сімейних форм виховання або на повне державне забезпечення.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                Руслан МАРЦІНКІВ




2011-2024 © Всі права застережено.