Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до переліку адміністративних послуг..."  № 542 від 26.04.2024р. 
Документ №542 від 26.04.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження переліку адміністративних послуг
Рішення міської ради  №134 від 28.07.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.04.2024



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.04.2024р.  № 542
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін до переліку адміністративних послуг


Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.05.2014р. №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг», розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.08.2022р. №729-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014р. №523», Положення про Департамент адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради та Регламенту Департаменту адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 28.07.2023р. №134-37 «Про затвердження переліку адміністративних послуг», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1.Внести зміни до додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 28.07.2023р. №134-37:

1.1.Пункт 143 «Внесення відомостей та змін до Реєстру осіб, які мають право на пільги з коштів міського бюджету – Департамент соціальної політики» викласти в новій редакції «Призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг окремим категоріям громадян з коштів бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади – Департамент соціальної політики».

1.2.Пункт 169 «Внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про студентів, курсантів, які отримують соціальні стипендії у вищих навчальних закладах та забезпечення виплати* – Департамент соціальної політики» викласти в новій редакції «Внесення відомостей про студента (курсанта), який має право на отримання соціальної стипендії, до інформаційної бази даних про студентів (курсантів) закладів фахової передвищої та вищої освіти* – Департамент соціальної політики».

1.3.Пункт 179 «Надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини – Департамент соціальної політики» викласти в новій редакції «Надання одноразової матеріальної допомоги у зв'язку із народженням дитини – Департамент соціальної політики».

1.4.Пункт 182 «Надання матеріальної допомоги (співфінансування) споживачам теплової енергії від котельні на вул. Індустріальній, 34 для облаштування індивідуального опалення в квартирах мешканців та реконструкції газових/електричних мереж будинку в цілому – Департамент соціальної політики» викласти в новій редакції «Надання матеріальної допомоги (співфінансування) споживачам теплової енергії від котельні на вул. Індустріальній, 34 для облаштування індивідуального опалення – Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження».

2.Внести зміни до додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 28.07.2023р. №134-37, доповнивши його наступними пунктами:

2.1.Пункт 273 «Забезпечення направлення на комплексну реабілітацію (абілітацію) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, дітей віком до трьох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, до державної реабілітаційної установи, що належить до сфери управління Мінсоцполітики* – Департамент соціальної політики».

2.2.Пункт 274 «Забезпечення направлення до реабілітаційної установи для надання реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю за програмою «Реабілітація дітей з інвалідністю»*  – Департамент соціальної політики».

2.3.Пункт 275 «Надання одноразової матеріальної допомоги (часткового фінансування) членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, які загинули/померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних після 23.02.2022 року, беручи участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, для виготовлення та встановлення надмогильного пам’ятника*** – Департамент соціальної політики».

2.4.Пункт 276 «Призначення пільг на оплату житлово-комунальних послуг учасникам бойових дій (АТО/ООС, Захисникам/Захисницям України) з коштів бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади – Департамент соціальної політики».

2.5.Пункт 277 «Надання одноразової матеріальної допомоги Захисникам і Захисницям України для відновлення та реабілітації – Департамент соціальної політики».

2.6.Пункт 278 «Призначення тимчасової допомоги на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування та які тимчасово влаштовані в сім’ю родичів, знайомих, прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу «Дитина не одна» Департамент соціальної політики».

3.Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 28.07.2023р. №134-37, доповнивши його наступним пунктом:

3.1.Пункт 153 «Видача кваліфікованого свідоцтва сільськогосподарського дорадника, сільськогосподарського експерта-дорадника – Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації».

4.Вилучити Пункт 178 додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 28.07.2023р. №134-37, «Надання одноразової матеріальної допомоги Захисникам та Захисницям України – Департамент соціальної політики».

5.Вилучити Пункт 200 додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради в Департаменті адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська), затвердженим рішенням міської ради від 28.07.2023р. №134-37, «Надання дозволу на укладення угод неповнолітніми, від імені малолітніх щодо їх реєстрації та перереєстрації – Служба у справах дітей».

6.Суб’єктам надання адміністративних послуг  протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.

7.Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єктів надання адміністративних послуг.

8.Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на Департамент  адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська) (Б.Питель).

9.Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.


Міський голова                                        Руслан МАРЦІНКІВ



2011-2024 © Всі права застережено.