Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про запровадження сортування побутових відходів у викон..."  № 29 від 27.09.2019р. 
Документ №29 від 27.09.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 27.09.2019р.  № 29
м.Івано-Франківськ
 


Про запровадження сортування побутових відходів у виконавчому комітеті міської ради та його структурних підрозділах


З метою запровадження сортування побутових відходів у виконавчому комітеті міської ради та його структурних підрозділах, забезпечення переробки та повторного використання сировини, зменшення кількості відходів, які захоронюються на полігоні ТПВ та керуючись ст. 40 Закону України «Про відходи», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М. Смушак) безоплатно передати виконавчому комітету міської ради, структурним підрозділам Івано-Франківської міської ради та комунальним підприємствам урни для сортування відходів в кількості згідно з їхніми заявами.

2. Структурним підрозділам та комунальним підприємствам розмістити у своїх установах урни для сортування паперу і пластику та інформувати працівників про правила сортування.

3. ПрАТ «Автотранспортне підприємство - 0928» (М. Василечко) здійснювати вивезення відсортованих відходів у відповідності до затвердженого графіка.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                       Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.