Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про анулювання паспортів прив'язок тимчасових споруд..."  № 88 від 15.11.2019р. 
Документ №88 від 15.11.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 15.11.2019р.  № 88
м.Івано-Франківськ
 


Про анулювання паспортів прив’язок тимчасових споруд



Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську, затвердженим рішенням міської ради від 15.12.2017 р. № 391-17, розглянувши матеріали відділу муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. У зв’язку з недотриманням вимог паспорта прив'язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності анулювати:
    1. Паспорт прив’язки тимчасової споруди, розташованої на вул. Флотській, навпроти будинку № 52, на вул. Млинарській, виданий Департаментом архітектури, містобудування та культурної спадщини 24.01.2019 р. за реєстраційним номером 323.
    2. Паспорт прив’язки двох зблокованих тимчасових споруд, розташованих на вул. Гетьмана Мазепи, 169, виданий приватному підприємству «Беррі» Департаментом архітектури, містобудування та культурної спадщини 24.01.2019 р. за реєстраційним номером 324.
    3. Паспорт прив’язки тимчасової споруди, розташованої на вул. Б. Хмельницького, 84/1, товариству з обмеженою відповідальністю «Перспектива-ІВ» Департаментом архітектури, містобудування та культурної спадщини 08.02.2019 р. за реєстраційним номером 327.
  1. У зв’язку з невстановленням тимчасової споруди протягом 6 місяців з дати отримання паспорта прив’язки ТС анулювати паспорт прив’язки тимчасової споруди, розташованої на вул. Пулюя, 15, виданий товариству з обмеженою відповідальністю «Український соціальний магазин» Департаментом архітектури, містобудування та культурної спадщини 08.02.2019 р. за реєстраційним номером 326.
  2. Суб’єктам господарювання, зазначених у пункті 1 цього рішення, в 30-денний термін демонтувати тимчасові споруди, а конструктивні елементи благоустрою, що використовувались, привести до належного санітарно-технічного стану.
  3. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О. Кошик) повідомити суб’єктів господарювання, зазначених у пункті 1 та 2 цього рішення, про анулювання вказаних паспортів прив’язок тимчасових споруд.
  4. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) у 5-денний термін з моменту закінчення строку, встановленого пунктом 3 цього рішення, здійснити демонтаж самовільно встановлених об’єктів, передбачених пунктом 1 цього рішення.
  5. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н. Кромкач) вжити заходів щодо припинення дії договору за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.
  6. Відділу патронатної служби міської ради (В. Дротянко) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.