Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про відкриття ковзанки..."  № 112 від 25.11.2019р. 
Документ №112 від 25.11.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 25.11.2019р.  № 112
м.Івано-Франківськ
 


Про відкриття ковзанки



Керуючись ст. 28, ст. 32, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко) організувати відкриття ковзанки та показові виступи з фігурного катання на ковзанах та хокею на площі Ринок 01 грудня 2019 року.

2. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (М. Шутак)  забезпечити чергування працівників 01 грудня 2019 року під час відкриття ковзанки та показових виступів з фігурного катання на ковзанах та хокею для охорони публічного порядку.

3. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (І. Газукін), управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О. Костенко) забезпечити охорону публічного порядку під час відкриття ковзанки та показових виступів з фігурного катання на ковзанах та хокею 01 грудня 2019 року на площі Ринок.

4. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) вжити заходів щодо забезпечення чергування медичних працівників під час заходу.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту В. Матешка.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Перший заступник міського голови                                Микола Вітенко



2011-2024 © Всі права застережено.