Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення масових заходів зимово-новорічного циклу..."  № 113 від 26.11.2019р. 
Документ №113 від 26.11.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 26.11.2019р.  № 113
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення масових заходів зимово-новорічного циклу в грудні 2019 року


Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою належного відзначення свят зимово-новорічного циклу, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) спільно з Департаментом освіти та науки міської ради (І.Максимчук), Департаментом молодіжної політики та спорту (В.Матешко), управлінням економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н.Кромкач) і службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман) забезпечити проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва на Вічевому майдані у грудні 2019 року згідно з програмою (додаток 1).
  2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) забезпечити встановлення турнікетів та біотуалетів біля сцени на Вічевому майдані на час проведення масових заходів зимово-новорічного циклу.
  3. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О.Кошик) забезпечити вимкнення звукового супроводу світлодіодного екрану на Вічевому майдані з 15.00 год. до 19.00 год. у період з 13.12.2019р. до 01.01.2020р.
  4. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва на Вічевому майдані згідно з програмою (додаток 1).
  5. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І.Влізло) здійснити обстеження території Вічевого майдану поблизу проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва згідно з програмою (додаток 1).
  6. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Газукін), Івано-Франківському управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):
  • здійснити обстеження території Вічевого майдану вибухотехнічною групою до проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва;
  • забезпечити громадський порядок та патрулювання на Вічевому майдані під час проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва згідно з програмою (додаток 1).
  1. Комунальному підприємству «Муніципальна Варта» (М.Шутак):
  • сприяти Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Газукін) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва згідно з програмою (додаток 1);
  • забезпечити охорону сценічного обладнання на Вічевому майдані.
  1. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва згідно з програмою (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити технічну підтримку у проведенні масових заходів зимово-новорічного циклу на Вічевому майдані в період з 13.12.2019р. до 18.12.2019р.
  3. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка) забезпечити подачу електроенергії на сценічний майданчик (Вічевий майдан) під час проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та у будиночки для проведення майстер-класів з ужиткового мистецтва.
  4. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (А.Гіглюк) забезпечити перевезення творчих колективів сіл приміської зони.
  5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення масових заходів зимово-новорічного циклу та майстер-класів з ужиткового мистецтва на Вічевому майдані  відповідно до кошторису (додаток 2).
  6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                 Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.