Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про проведення заходів з відзначення в місті Дня вшанув..."  № 120 від 28.11.2019р. 
Документ №120 від 28.11.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 28.11.2019р.  № 120
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення заходів з відзначення в місті Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС


       Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 10 листопада 2006 року № 945/2006р. «Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», рішення Івано-Франківської міської ради від 15.02.2018 року №5 «Про затвердження Міської цільової програми організації та відзначення в місті Івано-Франківську загальнодержавних, міських свят, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2018 – 2020 роки», з метою належного вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та жертв трагедії, виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


  1. Відділу внутрішньої політики Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш):

- організувати 13-14.12.2019 року біля пам’ятника «І мертвим, і живим, і ненародженим чорнобильцям Прикарпаття» (вул.Незалежності, 46), а також в Богослужбовій каплиці Святого Василія Великого ПЦУ (вул.Пасічна) проведення поминальних заходів на вшанування пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи;

- звернутись до релігійних організацій з проханнями відслужити поминальні богослужіння за жертвами Чорнобильської катастрофи у храмах міста.


2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати, пов’язані з заходами до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС згідно з кошторисом витрат (Додаток)


3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) впорядкувати місця проведення заходів за жертвами Чорнобильської катастрофи та встановити розети з державними прапорами 13.12.2019 року біля пам’ятника «І мертвим, і живим, і ненародженим чорнобильцям Прикарпаття» (вул.Незалежності, 46).

4. Адміністративно-господарському управлінню Івано-Франківської міської ради (О.Хімій) придбати кошик квітів для покладання 13.12.2019 року до пам’ятника «І мертвим, і живим, і ненародженим чорнобильцям Прикарпаття» (вул.Незалежності, 46).

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – відділ внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.