Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про утворення комісії з приймання-передачі майна..."  № 125 від 29.11.2019р. 
Документ №125 від 29.11.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 29.11.2019р.  № 125
м.Івано-Франківськ
 


Про утворення комісії з приймання-передачі майна



Керуючись законами України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішенням Тисменицької районної ради Івано-Франківської області від 07.11.2019 року «Про створення комісії з прийому-передачі комунального майна Івано-Франківській об’єднаній територіальній громаді в особі Івано-Франківської міської ради», рішенням Івано-Франківської міської ради від 08.11.2019 року №299-32 «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого і нерухомого майна», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Утворити комісію з приймання-передачі рухомого та нерухомого майна Підлузької та Черніївської лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади (надалі - Комісія) у складі згідно з додатком (додається).

2. Комісії забезпечити безоплатне прийняття із спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Тисменицького району в особі Тисменицької районної ради до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади в особі Івано-Франківської міської ради нежитлових будівель та споруд, що знаходяться за адресою: Івано-Франківська область, Тисменицький район, с. Підлужжя, вул. Стефаника, 1, а також рухомого майна, яке використовується для забезпечення діяльності  Підлузької та Черніївської лікарських амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, та подати на затвердження виконавчому комітету міської ради акти приймання-передачі.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка, заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.