Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про адміністративні послуги..."  № 128 від 29.11.2019р. 
Документ №128 від 29.11.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 29.11.2019р.  № 128
м.Івано-Франківськ
 


Про адміністративні послуги



Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», листа Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, листа Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 14.12.2018р. 340-22 «Про затвердження переліку адміністративних послуг»,  виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затвердженим рішенням міської ради від 14.12.2018 року №340-22, доповнивши його наступним пунктом:

1.1.Пункт 88 «Видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) - Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.2. Пункт 88 «Переоформлення дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) - Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.3. Пункт 89 «Анулювання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.4. Пункт 90 «Видача підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробка продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.5. Пункт 91 «Переоформлення підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробка продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.6. Пункт 92 «Анулювання Переоформлення підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробка продуктів лову (у разі необхідності суб’єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій) – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.7. Пункт 93 «Погодження режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.8. Пункт 93 «Погодження змін та доповнень до режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів – Управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області».

1.9. Пункт 94 «Видача дозволу (санітарного паспорта) на постійні перевезення ДІВ (радіоактивних речовин і матеріалів, пристроїв і установок із джерелами іонізуючих випромінювань і радіоактивних відходів) спеціалізованим транспортним засобом – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

1.10. Пункт 95 «Видача дозволу на проведення діагностичних, експериментальних, випробувальних, вимірювальних робіт на підприємствах, в установах та організаціях, діяльність яких пов’язана з використанням джерел неіонізуючого випромінювання – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

1.11. Пункт 96 «Видача дозволу (санітарного паспорта) на роботи з радіоактивними речовинами та іншими джерелами іонізуючого випромінювання – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».

  1. Пункт 108 додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затвердженим рішенням міської ради від 14.12.2018 року №340-22, викласти у новій редакції «Призначення державної допомоги сім’ям та дітям – Департамент соціальної політики».
  2. Вилучити пункт 29 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затвердженим рішенням міської ради від 14.12.2018 року №340-22, «Дозвіл на проведення діагностичних, експериментальних, випробувальних, вимірювальних робіт на підприємствах, в установах та організаціях, діяльність яких пов’язана з використанням джерел неіонізуючого випромінювання – Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».
  3. Вилучити пункт 32 додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затвердженим рішенням міської ради від 14.12.2018 року №340-22, «Дозвіл (санітарного паспорта) на роботи з радіоактивними речовинами та іншими джерелами іонізуючого випромінювання – Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області».
  4. Суб’єктам надання адміністративних послуг  протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.
  5. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних послуг.
  6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                         Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.