Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про відзначення в місті 82-ої річниці від дня народженн..."  № 153 від 06.12.2019р. 
Документ №153 від 06.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 06.12.2019р.  № 153
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення в місті 82-ої річниці від дня народження Героя України В’ячеслава Чорновола


       Керуючись статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 15.02.2018  року №5 «Про затвердження Міської цільової програми організації та відзначення в місті Івано-Франківську загальнодержавних, міських свят, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2018 – 2020 роки» з метою гідного відзначення дня народження державного, громадського, політичного діяча, журналіста, народного депутата України першого - третього скликань, одного з лідерів українського правозахисного руху, багаторічного лідера Народного Руху України, Героя України В’ячеслава Чорновола, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Відділу внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш), Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) організувати 24.12.2019 року о 12.00 год. урочисте віче та покладання квітів до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, що на розі вулиць Чорновола-Січових Стрільців.
  2. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради:
  • сприяти реалізації ініціатив громадськості, спрямованих на відзначення дня народження В’ячеслава Чорновола;
  • організувати проведення тематичних заходів у закладах освіти та культури міста, надати відділу внутрішньої політики Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш) інформацію про проведені заходи з відзначення у місті дня народження В’ячеслава Чорновола.
  1. Помічникам заступників міського голови та керівникам структурних підрозділів запросити до участі у віче 24.12.2019 року о 12.00 год. працівників апарату та окремих підрозділів виконавчого комітету міської ради.
  2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) до 24.12.2019 року впорядкувати територію прилеглу до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, що на розі вулиць Чорновола-Січових Стрільців та встановити розети з державними прапорами біля пам’ятника.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення заходів згідно з кошторисом (додаток).
  4. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити медичний супровід урочистого віча 24.12.2019 року о 12.00 год. біля пам’ятника В.Чорноволу на розі вулиць Чорновола-Січових Стрільців.
  5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в області (І.Газукін), управлінню патрульної поліції у м.Івано-Франківську (О.Костенко) забезпечити громадський порядок під час проведення урочистого віча біля пам’ятника В.Чорноволу на розі вулиць Чорновола-Січових Стрільців, а при необхідності перекриття руху транспорту вулицями Січових Стрільців, В.Чорновола 24.12.2019 р. з 12.00 год.
  6. Адміністративно-господарському управлінню Івано-Франківської міської ради (О.Хімій) придбати кошик квітів для покладання до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш).
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.