Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 184 від 12.12.2019р. 
Документ №184 від 12.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 12.12.2019р.  № 184
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади рухомого майна закладів культури с.Березівка, с.Колодіївка та с.Підпечери»



Керуючись статтями 27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про культуру» і «Про добровільне об’єднання територіальних громад», статтею 90 Цивільного кодексу України та в зв’язку з добровільним приєднанням Березівської, Колодіївської і Підпечерівської сільських територіальних громад Тисменицького району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади рухомого майна закладів культури с.Березівка, с.Колодіївка та с.Підпечери» (додається).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків






Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської  об’єднаної територіальної громади рухомого майна закладів культури с.Березівка, с.Колодіївка та с.Підпечери


Керуючись статтями 26, 59, пунктом 10 Прикінцевих Положень  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та в зв’язку з добровільним приєднанням Березівської, Колодіївської та Підпечерівської сільських територіальних громад Тисменицького району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення закладів культури с.Березівка, с.Колодіївка та с.Підпечери.
  2. Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в пункті першому цього рішення, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) прийняти його на баланс.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики М.Продан.



Міський голова                                                                            Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.