Проєкт рішення міської ради  "Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну ..."  № 12 від 12.12.2019р. 
Документ №12 від 12.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 12.12.2019р.  № 12
м.Івано-Франківськ
 


Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської  об’єднаної територіальної громади рухомого майна закладів культури с.Березівка, с.Колодіївка та с.Підпечери


Керуючись статтями 26, 59, пунктом 10 Прикінцевих Положень  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та в зв’язку з добровільним приєднанням Березівської, Колодіївської та Підпечерівської сільських територіальних громад Тисменицького району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення закладів культури с.Березівка, с.Колодіївка та с.Підпечери.
  2. Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в пункті першому цього рішення, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) прийняти його на баланс.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького та голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики М.Продан.



Міський голова                                                                    Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.