Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 208 від 19.12.2019р. 
Документ №208 від 19.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 19.12.2019р.  № 208
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають



Керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56, 203 Цивільного кодексу України, ст.ст.171, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», згідно з рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.04.2019 р. № 502 «Про забезпечення житлових та майнових прав дітей в місті Івано-Франківську», з метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ, враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини 12.12.2019 року, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право спільної власності (користування) яким має дитина:

1.1.1. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я – та – частин кв.– на вул.––,–– у м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьками –– та –– органу опіки та піклування.

1.1.2. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я –– та –– частин кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право спільної власності та користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьком –– органу опіки та піклування.

1.1.3. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на його ім’я –– частини кв–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську, право спільної власності та користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та її матір’ю –– органу опіки та піклування.

1.1.4. –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на її ім’я цілої кв.–– з коморою – на вул.––, –– у с.–– Івано-Франківської міської ради, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою його батьками –– та –– органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини житла (майна):

Неповнолітньому ––, –– року народження, за згодою батьків –– та –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дитини –– частини земельної ділянки –– за адресою: с.–- –– району Івано-Франківської області, вул.––, ––.

1.3. Неповнолітньому ––, –– року народження, за згодою матері –– на відчуження належної йому –– частини транспортного засобу марки ––, модель - ––, тип – вантажний фургон малотонажний-В, колір синій, рік випуску ––, реєстраційний номер ––, ідентифікаційний номер –– та зняття вищезазначеного транспортного засобу марки –– з обліку в компетентних органах.

       Зобов’язати –– зберегти майнові права дитини шляхом перерахування, виручених від продажу транспортного засобу марки –– коштів, на відкритий на ім’я дитини ––, –– року народження, рахунок в АТ КБ «ПриватБанк» №––.

1.4. –– від імені малолітньої ––, –– року народження, на укладання договору про поділ спадкового майна між спадкоємцями, за яким спадщина розподіляється наступним чином:

  • –– частини кв.–– на вул.–– ,–- у м.Івано-Франківську переходить малолітній ––, –– року народження;
  • –– частина кв.–– з коморою №–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську переходить малолітній ––, –– року народження;
  • –– частина нежитлового приміщення за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.–– ,–– переходить ––, –– року народження.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до одного року.

3. Термін дії дозволу один рік з дня прийняття рішення.

4. Організацію виконання рішення покласти на службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради (І.Рохман).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.