Проєкт рішення міської ради  "Про викуп об'єктів нерухомого майна, які перебувають у ..."  № 26 від 23.12.2019р. 
Документ №26 від 23.12.2019р. Не прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 23.12.2019р.  № 26
м.Івано-Франківськ
 

Про викуп об’єктів нерухомого майна, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб



Керуючись п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», у зв’язку з будівництвом дороги в межах проектованої вулиці Північний бульвар (на ділянці від вул. Бельведерської до вул. П.Мирного), передбаченої генеральним планом міста Івано-Франківська, міська рада


в и р і ш и л а:


1. Викупити об’єкт нерухомого майна, який перебуває у власності фізичних осіб, для суспільних потреб:

1.1. Квартиру №1, площею 87,9 м2, що розташована за адресою:               м.Івано-Франківськ,  вул.Сонячна, 51а  та належить на праві власності Фейчук Богдані Дмитрівні, Пташник Дані Михайлівні, Пташник Вікторії Володимирівні (в рівних долях) та право користування якою мають Юшкіна Ольга Олексіївна, Ніязова Злата Вагіфівна, Фейчук Оксана Володимирівна, Фейчук Віталій Миколайович, Фейчук Артур Сергійович.

Орієнтовна викупна ціна 1 200 000,00 (один мільйон двісті тисяч грн               00 коп)  гривень.

2. Фінансування витрат, пов’язаних з виконанням цього рішення, здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету.

Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) передбачити відповідні кошти у міському бюджеті та забезпечити фінансування заходів щодо викупу об’єктів нерухомого майна, які перебуває у власності фізичних осіб для суспільних потреб.

3. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) у 5-денний термін з дати прийняття цього рішення письмово повідомити осіб, зазначених в пункті 1, щодо прийняття даного рішення.

4. Запропонувати особам, зазначеним в пункті 1 цього рішення, в місячний термін повідомити Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) про надання згоди або відмову на проведення переговорів щодо умов викупу для суспільних потреб квартири №1 на вул.Сонячній, 51а в м.Івано-Франківську.

5. У разі надання особами, зазначеними в пункті 1 цього рішення, згоди на проведення переговорів щодо умов викупу для суспільних потреб квартири №1 на вул.Сонячній, 51а в м.Івано-Франківську, доручити Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) представляти інтереси Івано-Франківської міської ради при проведенні переговорів щодо викупної ціни, строків, укладення договорів, а також вчиняти інші дії, що прямо передбачені чинним законодавством України для здійснення викупу.

6. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) забезпечити проведення експертної оцінки вартості квартири №1 на вул.Сонячній, 51а в м.Івано-Франківську в порядку, визначеному чинним законодавством України, та подати на затвердження міської ради розмір викупної ціни по вказаному об’єкту.

7. Секретаріату міської ради (Н.Карабин) оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка.



           Міський голова                                          Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.