Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 223 від 24.12.2019р. 
Документ №223 від 24.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 24.12.2019р.  № 223
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про зміну засновника, перейменування закладу культури приєднаної Підпечерівської сільської територіальної громади та затвердження його статуту

у новій редакції»



Керуючись статтями 27, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про культуру» і «Про добровільне об’єднання територіальних громад», враховуючи рішення Тисменицької районної ради Івано-Франківської області від 20.12.2019р. «Про вихід районної ради зі складу засновників навчально-виховних закладів району» та в зв’язку з добровільним приєднанням Підпечерівської сільської територіальної громади Тисменицького району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення «Про зміну засновника, перейменування закладу культури приєднаної Підпечерівської сільської територіальної громади та затвердження його статуту у новій редакції» (додається).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького та в.о. Підпечерівського старостинського округу Я.Довженко.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків





Про зміну засновника, перейменування закладу культури приєднаної Підпечерівської сільської територіальної громади та затвердження його статуту

у новій редакції



Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законами України «Про культуру» і «Про добровільне об’єднання територіальних громад», враховуючи рішення Тисменицької районної ради Івано-Франківської області від 20.12.2019р. «Про вихід районної ради зі складу засновників навчально-виховних закладів району» та в зв’язку з добровільним приєднанням Підпечерівської сільської територіальної громади Тисменицького району Івано-Франківської області до Івано-Франківської міської територіальної громади, Івано-Франківська міська рада


вирішила:


  1. Прийняти повноваження засновника закладу культури приєднаної Підпечерівської сільської територіальної громади – Підпечерівської дитячої школи мистецтв Тисменицької районної ради Івано-Франківської області.
  2. Перейменувати Підпечерівську дитячу школу мистецтв Тисменицької районної ради Івано-Франківської області на Підпечерівську дитячу школу мистецтв Івано-Франківської міської ради.
  3. Затвердити нову редакцію статуту Підпечерівської дитячої школи мистецтв Івано-Франківської міської ради (додається).
  4. Затвердити штатний розпис Підпечерівської дитячої школи мистецтв Івано-Франківської міської ради (додаток).
  5. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) здійснювати координацію та керівництво оперативною діяльністю Підпечерівської дитячої школи мистецтв Івано-Франківської міської ради та здійснити організаційно-правові заходи щодо державної реєстрації закладу у встановленому чинним законодавством порядку.
  6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) з 01.01.2020р. передбачити фінансування з міського бюджету Підпечерівської дитячої школи мистецтв Івано-Франківської міської ради.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького, голову постійної депутатської комісії з питань гуманітарної політики М.Продан та в.о. Підпечерівського старостинського округу Я.Довженко.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.