Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення розважальної програми "Ві..."  № 234 від 26.12.2019р. 
Документ №234 від 26.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 26.12.2019р.  № 234
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення розважальної програми «Від Василя до Василя»


Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою знайомства з культурою та звичаями нашого народу, розвитку творчих здібностей мешканців та гостей міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити 14.01.2020р. о 17.00 год. організацію та проведення розважальної програми «Від Василя до Василя».
  2. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В.Дротянко) довести до відома інформацію про проведення розважальної програми «Від Василя до Василя» до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) забезпечити :
  • встановлення 14.01.2020р. турнікетів біля сцени на Вічевому майдані;
  • прибирання від снігу (при потребі) 14.01.2020р. Вічевого майдану до проведення заходу;
  • вивіз сміття після завершення розважальної програми «Від Василя до Василя».
  1. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності (О.Кошик) забезпечити вимкнення звукового супроводу світлодіодного екрану на Вічевому майдані 14.01.2020р. з 17.00 год. до 19.00 год.
  2. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників та карети швидкої медичної допомоги на Вічевому майдані 14.01.2020р. з 17.00 год. до 19.00 год.
  3. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Газукін), Івано-Франківському управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):
  • забезпечити 14.01.2020р. громадський порядок та патрулювання під час проведення розважальної програми «Від Василя до Василя» на Вічевому майдані – з 17.00 год. до 19.00 год..
  • здійснити обстеження вибухотехнічною групою Вічевого майдану 14.01.2020р. до 16.00 год.
  1. Комунальному підприємству «Муніципальна Варта» (М.Шутак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (І.Газукін) та Івано-Франківському управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення розважальної програми «Від Василя до Василя» 14.01.2020р. на Вічевому майдані – з 16.00 год. до 20.00 год.
  2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) клопотати перед національною поліцією про обстеження місць проведення розважальної програми «Від Василя до Василя» працівниками вибухотехнічного та кінологічного підрозділу ГУНП.
  3. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення розважальної програми «Від Василя до Василя».
  4. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В.Шутка) забезпечити подачу електроенергії на сценічному майданчику Вічевий майдан для проведення розважальної програми «Від Василя до Василя».
  5. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (А.Гіглюк) забезпечити перевезення творчих колективів сіл приміської зони (с.Черніїв, с.Угорники).
  6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення розважальної програми «Від Василя до Василя» відповідно до кошторису (додаток).
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                               Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.