Проєкт рішення міської ради  "Про використання об'єктів комунальної власності Івано-Ф..."  № 24 від 26.12.2019р. 
Документ №24 від 26.12.2019р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 26.12.2019р.  № 24
м.Івано-Франківськ
 


Про використання об’єктів комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади



Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України "Про оренду державного та комунального майна", Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" та "Положенням про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська" затвердженим рішенням Івано-Франківської міської ради від 27.04.2007р. із змінами, а також враховуючи пропозиції виконавчого комітету міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від 26.12.2019 р. №         ), Івано-Франківська міська рада

вирішила:


1. Закріпити за виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради на праві оперативного управління з постановкою на баланс для розміщення територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг об’єкти нерухомого майна за наступними адресами:

- нежитлові приміщення загальною площею 95,3 кв.м (приміщення №№1ч4,6,7 згідно з технічним паспортом), розташовані в адміністративному будинку за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н,                             с. Колодіївка, вул. Чорновола, 1 (реєстраційний номер 28629248);

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Березівка, вул. Шевченка, 30;

- нежитлові приміщення площею 421,3 кв.м (приміщення №№1, 3, 4, 7ч10, 13ч20 згідно з технічним паспортом на будівлю літера А) та будівлю літера Б, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с.Березівка, вул.Шевченка, 24 (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1470021026258);

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підпечери, вул. Січових Стрільців, 2;

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Добровляни, вул. Шевченка, 26.

2. Закріпити за Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради на праві оперативного управління з постановкою на баланс об’єкти нерухомого майна  за наступними адресами:

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підпечери, вул. Січових Стрільців, 8;

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підпечери, вул. Сагайдачного, 2;

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Березівка, вул. Шевченка, 23;

- нежитлову будівлю школи (будівля літера А), розташовану за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Колодіївка,               вул. Чорновола, 2.

3. Закріпити за Департаментом культури Івано-Франківської міської ради на праві оперативного управління з постановкою на баланс об’єкти нерухомого майна  за наступними адресами:

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Колодіївка, вул. Чорновола, 3;

- нежитлове приміщення площею 32,3 кв.м (приміщення №5 згідно з технічним паспортом), розташоване в адміністративному будинку за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Колодіївка,               вул. Чорновола, 1 (реєстраційний номер 28629248);

- нежитлові приміщення площею 338,5 кв.м (приміщення №№11,12, 21ч24, 27,28 згідно з технічним паспортом на будівлю літера А), розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с.Березівка, вул.Шевченка, 24 (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1470021026258);

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Добровляни, вул. Шевченка, 38.

4.  Закріпити за Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради на праві оперативного управління з постановкою на баланс нежитлові приміщення площею 345,5 кв.м (приміщення №№5,6 згідно з технічним паспортом на будівлю літера А), розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с.Березівка, вул.Шевченка, 24 (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1470021026258).

5. Закріпити за комунальним некомерційним підприємством "Центр первинної медичної допомоги Івано-Франківської міської ради" на праві оперативного управління з постановкою на баланс наступні об’єкти нерухомого майна:

- нежитлові будівлі та споруди, розташовані за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Колодіївка, вул. Лесі Українки, 2В (реєстраційний номер 36051609);

- нежитлові приміщення площею 45,7 кв.м (приміщення №№2,25,26 згідно з технічним паспортом на будівлю літера А), розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с.Березівка, вул.Шевченка, 24 (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1470021026258).

6. Закріпити за державним міським підприємством «Івано-Франківськтеплокомуненерго» на праві господарського відання                                з постановкою на баланс нежитлову будівлю котельні (будівля літера Б) з встановленим в ній обладнанням, розташовану за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с.Колодіївка, вул. Чорновола, 2.

7. Закріпити за комунальним підприємством «Івано-Франківськ-водоекотехпром» на праві господарського відання з постановкою на баланс каналізаційну станцію за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький       р-н, с.Підпечери, вул. Сагайдачного, 2А (реєстраційний номер 36013642).

8. Дати дозвіл виконавчому комітету міської ради на укладення  договорів оренди з пільговим нарахуванням орендної плати в розмірі            1,20 грн. в рік з урахуванням ПДВ, з наступними юридичними особами:

8.1 Комунальним некомерційним підприємством "Центр первинної медичної допомоги Івано-Франківської міської ради" на період до 30.11.2022р. для виконання статутних завдань підприємства:

- на нежитлові приміщення площею 31,86 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Березівка, вул.Шевченка, 30;

- на нежитлові приміщення площею 95,0 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підпечери, вул.Сагайдачного, 2;

- на нежитлові приміщення площею 15,0 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Добровляни, вул.Шевченка, 26.

8.2 Департаментом культури Івано-Франківської міської ради на нежитлові приміщення площею 32,84 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Березівка,                  вул. Шевченка, 30, на період до 30.11.2022р. для розміщення бібліотеки-філії.

8.3 Департаментом культури Івано-Франківської міської ради на нежитлові приміщення площею 310,0 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підпечери,                вул. Сагайдачного, 2, на період до 30.11.2022р. для розміщення дитячої школи мистецтв.

8.4 Департаментом культури Івано-Франківської міської ради на нежитлові приміщення площею 586,2 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Підпечери,                вул. Січових Стрільців, 2, на період до 30.11.2022р. для розміщення будинку культури та бібліотеки-філії.

8.5 Департаментом культури Івано-Франківської міської ради на нежитлові приміщення площею 20,0 кв. м, розташовані в будівлі за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Добровляни, вул. Шевченка, 26, на період до 30.11.2022р. для розміщення бібліотеки-філії.

9. Змінити назву об’єкта нерухомого майна (реєстраційний номер 1610343926258), розташованого за адресою: Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, с. Черніїв, вул. Грушевського, 7, з «Черніївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» на «Черніївський ліцей Івано-Франківської міської ради».

10. Доручити Департаменту комунальних ресурсів спільно з юридичними особами, зазначеними у п.8 цього рішення, вирішити питання укладення договорів оренди у порядку та в терміни,  визначені   п. 5.2 та п. 5.3 "Положення про оренду об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська", затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 27.04.07р.

Встановити, що у випадку не укладення юридичними особами протягом 30 календарних днів з дня прийняття цього рішення договорів оренди на підставі  п.8 вказаного рішення, відповідний пункт рішення втрачає чинність.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С.Гаєвський).




Міський голова                                                       Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.