Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про відзначення в місті Дня пам'яті Героїв Крут та річн..."  № 29 від 20.01.2020р. 
Документ №29 від 20.01.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 20.01.2020р.  № 29
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення в місті 

Дня пам'яті Героїв Крут

та річниці створення ОУН


Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на  виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 15.02.2018  року №5 «Про затвердження Міської цільової програми організації та відзначення в місті Івано-Франківську загальнодержавних, міських свят, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2018 – 2020 роки», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Відділу внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш), Департаменту культури міської ради (Н.Загурська), Департаменту молодіжної політики і спорту міської ради (В.Матешко)  організувати проведення 29.01.2020 року о 17.00 год. на Вічевому майдані віча-спомину «Нема любові понад ту, що окропила кров’ю Крути».
  2. Відділу внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш), Департаменту молодіжної політики і спорту міської ради (В.Матешко)  організувати проведення 29.01.2020 року о 17.45 год. смолоскипної ходи, присвяченої пам’яті Героїв Крут, за маршрутом: Вічевий майдан – вул.Незалежності – вул. С.Бандери – вул. М.Сімкайла – вул. Мельника – Меморіальний сквер.
  3. Відділу внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш) організувати проведення 29.01.2020 року о 18.00 год. у Меморіальному сквері панахиди на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України.
  4. Відділу внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш) звернутися до релігійних організацій з пропозицією проведення в храмах міста поминальних Богослужінь за полеглими героями, запросити до участі у заходах з відзначення у місті Дня пам'яті Героїв Крут.
  5. Виконавчим органам міської ради організувати і провести освітньо-виховні та культурно-мистецькі тематичні заходи,  про їх проведення проінформувати відділ внутрішньої політики міської ради.
  6. Виконавчим органам міської ради сприяти громадським організаціям патріотичного спрямування у проведенні тематичних заходів.
  7. Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери сприяти громадським організація міста у проведенні заходу з нагоди річниці створення ОУН.  
  8. Виконавчим органам міської ради сприяти ветеранським організаціям учасників АТО у проведенні 26.01.2020 року заходів з вшанування пам’яті захисників Донецького аеропорту.
  9. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) до 29.01.2020 року:

- впорядкувати територію Вічевого майдану, Меморіального скверу, цвинтарі, місця поховань полеглих воїнів УПА, cічових cтрільців, жертв репресій та інші пам’ятні місця в місті та селах Івано-Франківської міської ради, пов’язані з національно-визвольною боротьбою;

- встановити розети з державними прапорами у Меморіальному сквері, на Вічевому майдані, площі Соборності.

  1. Адміністративно-господарському управлінню міської ради (О.Хімій) придбати необхідну кількість квітів для покладання до могил, пам’ятників полеглим за волю і незалежність України.
  2. Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради (О.Кошик) забезпечити 29.01.2020 року з 16.30 год. вимкнення реклами на світлодіодному екрані, розміщеному на Вічевому майдані та трансляцію тематичних відеоматеріалів.
  3. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити медичне обслуговування 29.01.2020 року з 17.00 год. на Вічевому майдані під час віча-спомину «Нема любові понад ту, що окропила кров’ю Крути»; з 17.45 год. смолоскипної ходи, присвяченої пам’яті Героїв Крут, за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Мельника – Меморіальний сквер та з 18.00 год. у Меморіальному сквері під час панахиди на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України.
  4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення заходів з відзначення в місті Дня пам'яті Героїв Крут та річниці створення ОУН відповідно до додатку.
  5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Газукін), Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко), Комунальному підприємству «Муніципальна Варта» (А.Прусак) забезпечити:

- 26.02.2020 року з 12.00 год. супровід меморіальної ходи пам’яті захисників Донецького аеропорту за маршрутом: Архікатедральний Митрополичий собор, (Шептицького, 22) – вул.Галицька – Вічевий майдан – вул.Незележності – вул.Мельника - Меморіальний сквер та охорону громадського порядку під час проведення панахиди у Меморіальному сквері;

- 29.01.2020 року з 17.00 год. охорону громадського порядку під час віча-спомину на Вічевому майдані, з 17.45 год. супровід смолоскипної ходи, присвяченої пам’яті Героїв Крут, за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Мельника – Меморіальний сквер та охорону громадського порядку з 18.00 год. у Меморіальному сквері під час панахиди на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України.

  1. Помічникам заступників міського голови,  керівникам виконавчих органів Івано-Франківської міської ради 29.01.2020 року запросити працівників апарату та виконавчих органів до участі у віче-спомині «Нема любові понад ту, що окропила кров’ю Крути» о 17.00 год. на Вічевому майдані, смолоскипній ході за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Мельника – Меморіальний сквер та панахиді на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України у Меморіальному сквері.
  2. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш).
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.