Проєкт рішення міської ради  "Про приватизацію об'єкта комунальної власності..."  № 45 від 29.01.2020р. 
Документ №45 від 29.01.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 29.01.2020р.  № 45
м.Івано-Франківськ
 


Про приватизацію об’єкта комунальної власності


Керуючись законами України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Івано-Франківської міської ради від 17.01.2019 року № 3-23 «Про внесення змін до нормативних актів з питань приватизації об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету від    .02.2020 року №____), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Затвердити висновок оцінювача про вартість нежитлових приміщень площею 13,6 кв.м, розташованих в будику на вул. Тролейбусній, 18 у                        м. Івано-Франківську (надалі - об’єкт приватизації), у сумі 99063,0 грн. (дев’яносто дев’ять тисяч шістдесят три гривні 00 коп.) з ПДВ.

2. Приватизувати об’єкт приватизації шляхом викупу фізичною особою-підприємцем Боднарчук Ларисою Василівною за ціною продажу, вказаною у                 п. 1 цього рішення.

3. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради                 (І. Гриненько) укласти договір купівлі-продажу об’єкта комунальної власності міста Івано-Франківська, вказаного у п. 1 цього рішення.

4. Після завершення приватизації нежитлових приміщень, вказаних в у               п. 1 цього рішення, КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» зняти їх з балансу в установленому законодавством порядку.

5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С. Гаєвський).



Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.