Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про підготовку та проведення VІІ Всеукраїнського конкур..."  № 50 від 30.01.2020р. 
Документ №50 від 30.01.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 30.01.2020р.  № 50
м.Івано-Франківськ
 


Про підготовку та проведення VІІ Всеукраїнського конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах


Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою збереження і розвитку української духової музики та підтримки обдарованих дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради



вирішив:


  1. Затвердити Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах (додаток 1).
  2. Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) забезпечити підготовку та проведення 27 – 28 березня 2020 року VІІ Всеукраїнського конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах в приміщенні Івано-Франківської дитячої музичної школи №2 ім.В.Барвінського (вул.Січових Стрільців, 88а).
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на підготовку та проведення VІІ Всеукраїнського конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах відповідно до кошторису (додаток 2).
  4. Відділу патронатної служби міської ради (В. Дротянко) оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».
  5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету покласти на Департамент культури міської ради.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.




Міський голова                                                                                   Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.