Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 68 від 06.02.2020р. 
Документ №68 від 06.02.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 13.02.2020 року
Порядок денний  №7 від 13.02.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 06.02.2020р.  № 68
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка

постраждала внаслідок воєнних дій

та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», пп.6, п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року  № 268 зі змінами від 11.04.2018 року № 301 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», постановою Кабінету Міністрів України від 22.05.2019 року № 436 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від -,-,  року (протокол № -,), виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів дітям, які зазнали  психологічного насильства:

          1.1.         -, -, -, , -. -,  року народження,     (свідоцтво про народження серія -, -,   № -, -,   від -, -,  р., видане  відділом реєстрації актів цивільного стану -, -,  міського управління юстиції -,  області), яка проживає у квартирі -, на вул. -,  -, у м. -, -, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки -, -. -,  виконкому -, -,  міської ради від -, -,  року №-, -, ---, -, та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

    1.2.     -, -, -,  -, -, -,  року народження,   (свідоцтво про народження серія -, -,   № -, -,   від -. -, -,  р., видане  відділом реєстрації актів цивільного стану -,  міського управління юстиції -, -,  області), яка проживає у квартирі -, на вул. -, -, у м. -. -, , статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконкому -, -,  міської ради від -, -, -,  року №-, -, -,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

    1.3.-, -, -, , -, -, -,  року народження (свідоцтво про народження серія -, -,  № -, -, , яке видане відділом реєстрації актів цивільного стану -,  району управління юстиції м. -, ), який проживає у квартирі -,  на вул. -, -,  у м. -, --,  на підставі довідки Департаменту соціальної політики від -. -,  року № -, --, -, про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи та висновку оцінки потреб сім’ї -, -,  міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від -, -, -,  року

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                                  Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.