Проєкт рішення міської ради  "Про розбір нежитлових будівель..."  № 37 від 14.02.2020р. 
Документ №37 від 14.02.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 14.02.2020р.  № 37
м.Івано-Франківськ
 


Про розбір нежитлових будівель



Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", беручи до уваги звіт про проведення технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж об’єкта, виконаний фізичною особою – підприємцем Олійником Я.Й.,  а також враховуючи рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (№ __  від  __.__ 2020 р.), Івано-Франківська міська рада


вирішила:

1. Дати дозвіл на розбір нежитлових будівель, розташованих за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Млинарська, 21, а саме:

- будівля літера О площею 221,5 кв.м.;

- будівля літера П площею 132,8 кв.м.

        2.ПУправлінню капітального будівництва міськвиконкому (Р.Галіпчак) здійснити організаційні заходи по розбору будівель, зазначених в п.1 цього рішення,  та вивезенню будівельного сміття за рахунок коштів міського бюджету в порядку, передбаченому чинним законодавством.

        3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради                       (В. Сусаніна) забезпечити та профінансувати видатки головного розпорядника бюджетних  коштів – управління капітального будівництва міськвиконкому, пов’язані з роботами із розбору будівель, зазначених у п.1 цього рішення.

4. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради подати документи управлінню реєстраційними процедурами міської ради для внесення відповідних відомостей в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний реєстр Іпотек, Єдиний реєстр заборон об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна для реєстрації припинення права власності територіальної громади м. Івано-Франківська на об’єкти нерухомого майна, які зазначені у пункті 1 цього рішення, після завершення у встановленому законодавством порядку робіт з їх розбору.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С.Гаєвський).


Міський голова                                                             Руслан Марцінків 




2011-2024 © Всі права застережено.