Проєкт рішення міської ради  "Про включення нежитлових приміщень площею 98,9 кв.м в б..."  № 52 від 20.02.2020р. 
Документ №52 від 20.02.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 20.02.2020р.  № 52
м.Івано-Франківськ
 


Про включення нежитлових при-міщень площею 98,9 кв.м в будинку на вул. Січових Стрільців, 56 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію


Керуючись пунктом 30 частини 1 статті 26, частинами 5 та 6 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», рішенням Івано-Франківської міської ради від 17.01.2019 року № 3-23 «Про внесення змін до нормативних актів з питань приватизації об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від 20.02.2020 року №        ), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Включити нежитлові приміщення площею 98,9 кв.м (приміщення ХІІ площею 21,4 кв.м, приміщення ХІІІ площею 26,9 кв.м, приміщення XIV площею 2,8 кв.м, приміщення XV площею 18,7 кв.м, приміщення XVI площею 27,2 кв.м та приміщення XVII площею 1,9 кв.м згідно з технічним паспортом, виготовленим ОКП «Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації» станом на 16.04.2007р.), які розташовані в будинку за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 56,  в перелік об’єктів, які підлягають приватизації.

2. Затвердити висновок про оцінку нежитлових приміщень загальною площею 98,9 кв.м, розташованих в підвалі будинку на вул. Січових                 Стрільців, 56 в м. Івано-Франківську, в сумі 373 208,0 грн. (триста сімдесят три тисячі двісті вісім гривень 00 коп.) без ПДВ.

3. Приватизувати об’єкт, вказаний у п. 1 цього рішення, шляхом продажу з аукціону з умовами.

4. У разі якщо для участі в аукціоні з умовами з продажу об’єкта, вказаного у п. 1 цього рішення, не буде подано жодної заяви на участь в аукціоні, або у разі відмови єдиного покупця, який подасть заяву на участь в аукціоні з умовами з продажу цього об’єкта, чи переможця від підписання протоколу аукціону або укладення договору купівлі-продажу об’єкта приватизації, вважати скасованими пункти 1 та 3 цього рішення.

5. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради        (І. Гриненько):

- забезпечити опублікування інформації про включення об’єкта, зазначеного в п. 1 цього рішення, в перелік об’єктів, що підлягають приватизації, та інформаційного повідомлення в електронній торговій системі, на офіційному вебсайті Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради та в газеті «Західний кур’єр» у строки, визначені чинним законодавством України;

- у разі настання обставин, зазначених в п. 4 цього рішення, вжити заходи для припинення приватизації об’єкта, зазначеного в  п. 1 цього рішення.

6. Після завершення приватизації об’єкта, вказаного у п. 1 цього рішення, КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» зняти його з балансу в установленому законодавством порядку.

7. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С. Гаєвський).





Міський голова                                                        Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.