Проєкт рішення міської ради  "Про затвердження Положення про порядок загальної електр..."  № 57 від 03.03.2020р. 
Документ №57 від 03.03.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 03.03.2020р.  № 57
м.Івано-Франківськ
 






Р і ш е н н я

Івано-Франківської міської ради

(_________________ сесія)

сьомого демократичного скликання


від ____________________ №__________________


Про затвердження Положення про порядок загальної електронної реєстрації дітей для зарахування їх до комунальних закладів  дошкільної освіти населених пунктів, на які поширюється юрисдикція Івано-Франківської  міської ради




       Керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.18, 19 Закону України «Про дошкільну освіту» (зі змінами),  Положенням про дошкільний навчальний заклад, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003 р. N 305 (зі змінами), з метою створення кращих умов для заявників та вдосконалення системи формування бази електронного реєстру дітей для зарахування їх до закладів дошкільної освіти, міська рада

                                                                                ВИРІШИЛА:


       1. Затвердити Положення  про порядок загальної електронної реєстрації дітей для зарахування їх до комунальних закладів дошкільної освіти населених пунктів, на які поширюється юрисдикція Івано-Франківської  міської ради (додаток).

       2. Визнати такими, що втратили чинність рішення Івано-Франківської міської ради «Про порядок загальної міської електронної реєстрації до поступлення у дошкільні навчальні заклади Івано-Франківської міської ради» від 30.08.2017р. №228-15 (зі змінами).

3. Секретаріату міської ради (Н.Карабин) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького та голову постійної депутатської комісію з питань гуманітарної політики М.Продан.


       Міський голова                                              Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.