Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 163 від 05.03.2020р. 
Документ №163 від 05.03.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету 12.03.2020 року
Порядок денний  №11 від 12.03.2020р. 

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 05.03.2020р.  № 163
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд

міської ради проєкту рішення

«Про надання дозволу на списання

майна з балансу закладів охорони здоров’я»



Розглянувши звернення управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради щодо списання майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради»,  комунального некомерційного підприємства «Міська дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» та керуючись пунктами 1.5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 року № 1314 «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності», виконавчий комітет міської ради



вирішив:



  1. Внести на розгляд  Івано-Франківської міської ради проєкт рішення «Про надання дозволу на списання майна з балансу закладів охорони здоров’я» (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



  Міський голова                                                                                Руслан Марцінків




Про надання дозволу

на списання майна з балансу

закладів охорони здоровя



Розглянувши звернення та матеріали управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, керуючись пунктами 1.5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 р. № 1314 «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності», Івано-Франківська міська рада



в и р і ш и л а:


  1. Надати дозвіл на списання з балансу комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» майна, як такого, що не придатне для подальшої експлуатації та проведення ремонтних робіт якого є економічно не вигідним, відповідно до додатку 1.
  2. Надати дозвіл на списання з балансу комунального некомерційного підприємства «Міська дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» майна, як такого, що не придатне для подальшої експлуатації та проведення ремонтних робіт якого є економічно не вигідним, відповідно до додатку 2. 
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького. 




Міський голова                                                                                  Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.