Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про організацію та проведення VІІ міського фестивалю ми..."  № 179 від 10.03.2020р. 
Документ №179 від 10.03.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 10.03.2020р.  № 179
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію та проведення VІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку»


Керуючись ст.ст.27, 32  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, з метою збереження і розвитку українського мистецтва, створення належних умов для культурного, духовного та естетичного збагачення  мешканців міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


  1. Затвердити Програму заходів VІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська) забезпечити організацію та проведення VІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» у міському парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка.
  3. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (В.Дротянко) довести Програму заходів VІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» до громадськості міста та забезпечити висвітлення її у засобах масової інформації.
  4. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення VІІ міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» згідно з Програмою (додаток 1).
  5. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (А.Гіглюк) забезпечити перевезення творчих колективів сіл приміської зони.
  6. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) клопотати перед національною поліцією про обстеження території поблизу проведення масових заходів фестивалю мистецтв «Мелодії парку» на предмет безпечного відпочинку працівниками вибухотехнічного та кінологічного підрозділу ГУНП згідно з Програмою (додаток 1).
  7. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Газукін) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):
  • забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення масових заходів згідно з Програмою (додаток 1);
  • здійснити обстеження території міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка вибухотехнічною групою перед проведенням заходів фестивалю згідно з Програмою (додаток 1).
  1. Комунальному підприємству «Муніципальна інспекція «Добродій»             (М. Шутак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (І.Газукін) та управлінню патрульної поліції в м. Івано-Франківську (О. Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення заходів фестивалю, які відбуватимуться у міському парку культури і відпочинку ім. Т. Г.Шевченка згідно з Програмою (додаток 1).
  2. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення заходів фестивалю згідно з Програмою (додаток 1).
  3. Комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» (Р.Василюк):
  • тримати в належному стані літню естраду міського парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка під час проведення заходів фестивалю згідно з Програмою (додаток 1);
  • забезпечити подачу електроенергії на літню естраду парку для проведення заходів фестивалю;
  • забезпечити доступ до літньої естради парку для перевезення аудіоапаратури та сценічних декорацій.
  1. Фінансовому   управлінню   виконавчого   комітету   міської   ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення вищезгаданого фестивалю відповідно до кошторису (додаток 2).
  2. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.