Проєкт рішення міської ради  "Про заходи підтримки суб'єктів господарювання, які кори..."  № 60 від 15.04.2020р. 


ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 15.04.2020р.  № 60
м.Івано-Франківськ
 

Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про заходи підтримки суб’єктів господарювання, які користуються окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонних торгових майданчиків та стаціонарних атракціонів в зв’язку з встановленням карантину та обмежувальних заходів»


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами та доповненнями), рішенням Івано-Франківської міської ради від 16.03.2020р.  № 80-38 «Про заходи щодо запобігання масового розповсюдження коронавірусної хвороби на території Івано-Франківської міської ради», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:


1. Внести на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкт рішення «Про заходи підтримки суб’єктів господарювання, які користуються окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонних торгових майданчиків та стаціонарних атракціонів в зв’язку з встановленням карантину та обмежувальних заходів» (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.



Міський голова                                                Руслан Марцінків
















Про заходи підтримки суб’єктів господарювання, які користуються окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонних торгових майданчиків та стаціонарних атракціонів в зв’язку з встановленням карантину та обмежувальних заходів






    Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами та доповненнями), в зв’язку з встановленням карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та з метою підтримки суб’єктів господарювання, які користуються окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонних торгових майданчиків, а також враховуючи пропозиції виконавчого комітету міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від                   р. №         ), Івано-Франківська міська рада


вирішила:


1. Звільнити від плати за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності на період з 17 березня 2020 року до дня закінчення дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України, суб’єктів господарювання, які користуються окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення всесезонних торгових майданчиків та стаціонарних атракціонів.

2. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кромкач) припинити нарахування плати за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності відповідно до п. 1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду та постійну депутатську комісію з питань підприємництва та регуляторної діяльності (Р.Марцінків).



Міський голова                                                        Руслан Марцінків






2011-2024 © Всі права застережено.