Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "П..."  № 238 від 15.04.2020р. 
Документ №238 від 15.04.2020р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
 
від 15.04.2020р.  № 238
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд міської ради проєкту рішення "Про зменшення ставки єдиного податку для платників єдиного податку І та ІІ групи"


Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Податковим кодексом України, Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)", Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", з метою підтримки суб’єктів підприємницької діяльності в умовах обмежуючих заходів, необхідних для убезпечення мешканців від поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 , виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


              1. Внести на розгляд міської ради проєкт рішення "Про зменшення ставки єдиного податку для платників єдиного податку І та ІІ групи" (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Гайду.




Міський голова                                                                                    Руслан Марцінків








Додаток до рішення

виконавчого комітету



Про зменшення ставки єдиного податку для платників єдиного податку І та ІІ групи


Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Податковим кодексом України, Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)", Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. №211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", з метою підтримки суб’єктів підприємницької діяльності в умовах обмежуючих заходів, необхідних для убезпечення мешканців від поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 , міська рада


в и р і ш и л а:


              1. Зменшити ставку єдиного податку та встановити в розмірі 0% на період з 01.04.2020р. по 30.04.2020р. для платників єдиного податку І та ІІ групи, які зареєстровані на території Івано-Франківської міської об'єднаної територіальної громади та на яких поширюються обмеження, передбачені підпунктом 8 пункту 2 Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" .

2. Така ставка застосовується до суб’єктів підприємницької діяльності, які до 01.07.2020 року подали до Івано-Франківського управління Головного управління ДПС в Івано-Франківській області відповідну заяву щодо застосування пільги із зазначенням виду діяльності, місця здійснення діяльності.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Гайду.




     Міський голова                                                                                    Руслан Марцінків



Файли:



2011-2024 © Всі права застережено.