Проєкт рішення міської ради  "Про приватизацію об'єктів комунальної власності..."  № 126 від 22.05.2020р. 
Документ №126 від 22.05.2020р. На розгляді
        

 
Рішення

Рішень немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає



ПРОЄКТ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
 
від 22.05.2020р.  № 126
м.Івано-Франківськ
 

Про приватизацію об’єктів комунальної власності



Керуючись законами України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні», Методикою оцінки майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2003 року № 1891 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2019 року № 224), рішенням Івано-Франківської міської ради від 17.01.2019 року № 3-23 «Про внесення змін до нормативних актів з питань приватизації об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету від __.__.2020 року № ___), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Затвердити висновки суб’єктів оціночної діяльності про вартість об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, вказаних в додатках до цього рішення.

2. Приватизувати об’єкти приватизації, вказані в додатку 1 до цього рішення, шляхом викупу орендарями за ціною продажу, вказаною у додатку до цього рішення.

3. Приватизувати об’єкти приватизації, вказані в додатку 2 до цього рішення, шляхом продажу з аукціону з умовами.

4. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І. Гриненько) укласти договори купівлі-продажу об’єктів комунальної власності міста Івано-Франківська, вказаних у додатках до цього рішення.

5. Після завершення приватизації балансоутримувачам об’єктів, вказаних в додатках до цього рішення, зняти їх з балансу в установленому законодавством порядку.

6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна                             (С. Гаєвський).



Міський голова                                                Руслан Марцінків








2011-2024 © Всі права застережено.